2K en Hangar 13 kondigen vandaag aan dat de gratis speelbare demo van Mafia III, het spannende drama over de georganiseerde misdaad in de meeslepende open wereld van New Bordeaux in 1968, nu beschikbaar is voor PlayStation®4, Xbox One en Windows-pc via Steam. Gamers kunnen het eerste hoofdstuk van Mafia III spelen, met een spectaculaire bankoverval die leidt tot verraad en Lincoln Clays wraak op de Italiaanse maffia in New Bordeaux, een fictieve versie van het New Orleans uit de jaren ’60. Gamers kunnen hun savegames overbrengen van de demo naar de volledige game, als ze deze kopen.

Faster, Baby!, de eerste betaalde DLC voor Mafia III, is nu ook beschikbaar. Faster, Baby! vertelt een nieuw verhaal en bevat nieuwe gebieden om te verkennen, en vindt tegelijkertijd plaats met Lincoln Clays zoektocht naar wraak in Mafia III. New Bordeaux breidt uit met Sinclair Parish, een stadje ten westen van de Bayou waar Lincoln de handen ineen slaat met een nieuw personage, Roxy Laveau, om de corrupte en machtige Sheriff “Slim” Beaumont zijn verdiende loon te geven. Nieuwe rij- en vechttechnieken geven Lincoln meer mogelijkheden in zijn strijd tegen de sheriff van Sinclair Parish, aangevuld met nieuwe wapens en auto’s.

Faster, Baby! is de eerste van drie DLC’s. Ze zijn individueel beschikbaar, maar ook gezamenlijk als onderdeel van de Mafia III Season Pass** tegen een lagere prijs. De aankomende Stones Unturned en Sign of the Times DLC’s komen deze zomer beschikbaar, en bevatten nieuwe content, personages, gameplay en verhalen naast het hoofdverhaal van Mafia III. De Mafia III Season Pass is beschikbaar op PS4™, Xbox One en Windows-pc.

Over Mafia III

Mafia III is een spannend drama over de georganiseerde misdaad met een verhaal bekroond met de Herman Melville Award voor Best Writing van de New York Videogame Critics Circle en Best Overall Storytelling van GameSpot. De game is ook genomineerd voor Narrative door de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA). Mafia III vertelt het verhaal van Lincoln Clay, een teleurgestelde Vietnamveteraan die wraak wil nemen op de Italiaanse maffia nadat zijn familie verraden en vermoord wordt door maffiabaas Sal Marcano. De game vindt plaats in het meeslepende New Bordeaux van 1968, een fictieve versie van New Orleans, een levendige stad met auto’s, kleding en eclectische muziek uit die tijd, waaronder meer dan 100 gelicenseerde tracks uit een van de meest gedenkwaardige periodes uit onze geschiedenis.

Mafia III is nu beschikbaar voor PS4™, Xbox One en Windows-pc.


Het overige nieuws vind je hier

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.