365gaming Giveaway 1095

Driemaal drie is negen…ieder zingt zijn eigen lied…
Driemaal drie-honderd-vijf-en-zestig is driemaal tien Euro MS krediet…

Ja, het is weer even wat anders, over driemaal tien likes op Facebook zitten we op 1095 likes…precies driemaal 365…leuk moment voor een Give-Away dachten wij.

Als wij de 1095 halen dan verloten we driemaal 10 Euro MS krediet (beschikbaar gesteld door SnelXboxLiveGold) onder de mensen die in de comments laten weten dat ze mee willen doen (let op: je moet daarvoor wel de Facebook pagina liken).

Also foreign followers can join in!

 

 

(gesponsord door SnelXboxLiveGold, neem vooral een kijkje op hun Facebook pagina omdat ze vaak wat weggeven)

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten