Capcon Giveaway

Capcom komt met een nieuwe Street Fighter, dus het perfecte moment om onze 4 Capcom pakketen in de Give-Away te gooien…of te Hadoukeren 😉 De pakketen zijn misschien niet de allernieuwste games, maar zeker een leuke aanvulling voor de collecties. Wat hebben we voor je:

Pakket 1)

 • Street Fighter IV voor de PS3
 • Street Fighter sweat bands

Pakket 2)

 • Lost Planet 3 voor de PS3
 • Remember Me voor de PS3

Pakket 3)

 • Lost Planet 3 voor de Xbox 360
 • Remember Me voor de Xbox 360

Pakket 4)

 • Dragons Dogma voor de Xbox 360
 • Dragon Dog Tag (uit LootCrate pakket…maar past mooi bij game 😉 )
 • Dragon screen cleaner (uit LootCrate pakket…maar past mooi bij game 😉 )

Laat ons weten in de comments wat jouw favoriete Capcom game is en voor welk(e) pakket(en) je graag in aanmerking zou komen en wij kiezen volgende week vrijdag de winnaar(s).

 


 

Edit: de winnaars zijn bekend! Excuses dat we het vrijdag niet hadden gepost, maar met de voorbereidingen voor de Gamescom zijn we even de give-away uit het oog verloren 🙁

Pakket 1) Raoul Snellenburg

Pakket 2) Martijn Jacobs

Pakket 3) Stefan van de Weijer

Pakket 4) Vladimir Perisic

Allemaal van harte!! Stuur ons s.v.p. via Social Media of via het Contactformulier het adres weten waar we het naar kunnen sturen. Veel plezier allemaal!!

28 reacties

 1. Stefan Van de Weijer

  Voor mij staat Dead Rising op de eerste plaats. Hoewel ik nooit blij ben geweest met de time limits. Graag zou ik pakket 3 willen. Ik ben zeer beniewd naar Remember Me, welke ik nog nooit gespeeld heb.

  Beantwoorden
 2. Nathanja

  Pakket 3 of 4 doe ik graag voor mee !
  Vind de megaman series nog steeds super om te zien, zelf niet veel gespeeld maar vind het leuker om te kijken dan zelf te spelen. De oldskool muziekjes en het spel is gewoon zo nostalgisch voor mij omdat ik zelf ben opgegroeid met de snes en mario. (alles wat voor de 360 is geef ik weer door aan vrienden die de 360 hebben, zo help ik hun ook een handje met de collectie compleet te maken 🙂 )

  Beantwoorden
 3. Vladimir Perisic

  Voor mij is Resident Evil 4 absoluut nummer 1, met Super Streetfighter 2 voor de SNES als nummer 2. Ik heb geen enkel ander spel zo vaak uitgespeeld als RE4.

  Oh ja. Doe mij maar het Dragons Dogma pakket .

  Beantwoorden
 4. Rianne Elyse

  Pakket 2 lijkt me super nu ik nog met mijn kapotte knie al 3 maanden thuis zit..

  And what’s not to like about CapCom? Resident Evil heeft nogsteeds zijn sporen achter gelaten..

  Beantwoorden
 5. Juliët

  Pakket 3 zou leuk zijn ik heb stiekum altijd al Remember Me willen spelen erg benieuwd naar die game!
  Ik vindt de Streetfighter games van Capcom echt tof zeker Super Streetfighter IV heel wat uurtjes achter gezeten om alle combo’s uit re puzzelen :p ook een zeer leuk spel om met vrienden te spelen!

  Beantwoorden
 6. Stefanie van de Pavert

  Voor mij is en blijft het Street fighter. Als klein meisje was het een van de eerste games die ik leerde kennen naast Mario. Maar ik wil pakket 1 of 2 winnen voornamelijk voor mijn vriend. Ik wil hem verassen sinds hij zo’n schat voor mij is en ik weet dat hij Street fighter ook enorm vet vind.

  Beantwoorden
 7. Matthew

  Dead rising blijft toch m’n favoriet. Ik was ook aangenaam verast door deel 3. Ik zou graag voor pakket 3 gaan

  Beantwoorden
 8. raoul snellenburg

  Ik zou graag pakket 1 willen winnen voor de ps3 en waarom ja ik heb een leuke game collectie en die wil ik graag uitbreiden met meerdere gamesen extra’s

  Beantwoorden
 9. Robert

  Remember Me voor de ps3 staat sws op mijn lijstje! Lijkt me een geweldig concept en verhaal 🙂

  Beantwoorden
 10. Maarten van der Luit

  Dragon’s Dogma is mijn persoonlijke favoriet. Een geweldige RPG waar je echt eens goed de tijd voor moest nemen voordat je er op uit trok de wereld in en de game niet kon rushen, Heb hem helaas nooit uit kunnen spelen omdat mijn game stopte te werken.

  Zou dus graag in aanmerking komen voor pakket 3 zodat ik de heerlijk nostalgie nog eens kan beleven en deze topgame af kan maken

  Beantwoorden
 11. vincent

  Ze zijn allemaal top maar 3 het meest.of 2 das hetzelfde, alleen heb ik voor de 360 minder games dan voor de ps3 :p

  Beantwoorden
 12. Sharon van der Heijden

  Lost planets and remember me heb ik de demo van gespeeld en vond ze geweldig, alleen nooit aan toe gekomen om ze te kopen.

  Beantwoorden
 13. Angelique Grift

  Pakket 2 zou ik vet vinden. Remember Me zit ik al een tijdje naar uit te kijken. Lijkt me zo’n vette game. Mijn favo capcom game: Street Fighter uiteraard. Al mag de devil may cry-franchise er ook zijn.

  Beantwoorden
 14. Martijn Jacobs

  Resident Evil 5 is mijn favoriet. Vond ik zelf prettiger spelen en er beter uitzien als 4 en alle games na 5. Ik heb dit spel talloze keren van voor naar achter doorgespeeld op elke moeilijkheidsgraad, co-op op de bank en online.

  Als ik win, dan zou ik graag pakket 2 willen winnen.

  Beantwoorden
 15. Monique van Baarsen

  Edit: de winnaars zijn bekend! Excuses dat we het vrijdag niet hadden gepost, maar met de voorbereidingen voor de Gamescom zijn we even de give-away uit het oog verloren 🙁

  Beantwoorden
 16. Martijn Jacobs

  Hee, wat cool! Ik was alweer vergeten dat ik had meegedaan (mijn geheugen is niet wat het geweest is). Bedankt 365Gaming! En gefeliciteerd aan de andere winnaars!

  Beantwoorden

Geef een reactie hieronder