battlefield-4-poster-reveal

Tussen al de goodies voor de aankomende Goodies 4 Gamers give-aways zijn we ook nog deze mooie poster van Battlefield 4 tegengekomen. Omdat we niet staan te springen om de poster los te versturen (te groot risico dat deze poster niet in goede staat aankomt) houden we de poster apart voor de eerste fan die hem in Apeldoorn wil komen ophalen.

We kunnen ons voorstellen dat dit eventueel te ver weg is voor de meesten, maar voor wie toch in de buurt woont of voor echte grote fans….hij ligt hier voor één van jullie! Het gaat om de originele poster die normaal uitgegeven werd aan de winnaars van de sessies op de Gamescom.

Is de poster niets voor jou (of te ver weg) hou vooral onze Give-Aways in de gaten, we geven regelmatig wat weg. Op dit moment lopen nog 2 grote acties: Goodies 4 Gamers Oktober (pakket vol goodies die je kunt geven aan een buddy) & Win 1 jaar Xbox Live of Playstation Plus (plak de 365Gaming sticker op een originele plek en stuur ons de foto). Voor meer informatie lees de toelichting op de desbetreffende pagina’s.