Zoals onze vaste lezers weten hebben we inmiddels een aantal acties lopen. De één heb je helemaal zelf in de hand door een comment te plaatsen, voor de andere moet je iets meer doen; namelijk actief zijn op onze website. Als laatste hebben we nog een actie die je niet zelf in de hand hebt en waarbij je alleen maar iemand anders kunt verrassen. Maar om alles nog overzichtelijk te houden hebben we hier een lijstje gemaakt voor iedereen.

Allereerst de actie die je zelf in de hand hebt.

Firefall codes

Firefall giveawayEn we gaan nog verder met onze give-away acties! Nu voor onze PC/Mac gamers iets speciaals (en dus ook voor onze buitenlandse volgers!). We hebben 14 codes voor Firefall te vergeven! Per account geeft de code 120 Red Beans (met een waarde van USD 15,-) en een gratis warpaint!

Laat ons weten in de comments op de website dat je graag in aanmerking wilt komen voor de code en as vrijdagmiddag maken we bekend wie de codes krijgen.

 

 

 

 

Daarnaast hebben we een actie die iets langer in beslag neemt.

Call of Duty Ghosts Avatar Cap

 

COD Ghosts giveawayWij hebben 5 codes voor Call of Duty Ghosts Avatar Caps weg te geven! Wil je ook dat jouw Xbox Avatar in stijl te bewonderen is op Xbox Live? Dan kunnen wij je daar misschien mee helpen! Onder onze frequente bezoekers verloten wij op 1 oktober de 5 codes.

Hoe bepalen wij wie er frequent is? Ja, het is lastig te zien als mensen anoniem op de site komen, dus voor de frequente bezoekers kijken wij naar de totale 365GS punten de komende tijd.

Uitleg: als ingelogd lid krijg je elke dag 5 punten standaard, voor elke reactie op de site 5 punten, voor elke reactie op het forum 2 punten en voor het aanmaken van een nieuw topic ook 2 punten. Op die manier kunnen wij duidelijk zien wie in de maand september het meest actief is geweest.

Let op: spam topics om punten te krijgen worden verwijderd en de punten worden in mindering gebracht.

En als laatste give-away is een actie waarbij je zelf geen invloed op kan hebben, maar wel de mensen om je heen.

Goodies 4 Gamers: september 2013

Spread the joy of Gaming

Even voor de mensen die het nog niet gelezen hebben: Wij van 365Gaming wilden eens wat anders verzinnen om deze goodies te krijgen i.p.v. de standaard “like onze pagina” & “deel dit bericht”. Natuurlijk, het is erg leuk als je meer volgers hebt op Facebook of Twitter, maar wat heb je eraan als dit alleen maar mensen zijn die volgen om wat te winnen?

Dus we gaan het deze keer anders aanpakken, een totaal ander concept, een concept dat meer het doel raakt waar we voor staan: Door gamers voor gamers! We willen jullie de kans geven een andere gamer in het zonnetje te zetten met een goodie-pakket.

Dus Goodies 4 Gamers, Spread the joy of Gaming, is ons motto voor deze actie die wij maandelijks willen laten terugkomen. Vanaf september stellen we elke maand een pakket samen met verschillende goodies en we hopen dat dit concept nog lang door kan gaan door ook onze contacten te vragen of zij mee willen doen aan deze actie.

En vandaag is het dan zover; het eerste pakket gaan we vandaag bekend maken. Wat zit er in het pakket:

 • The Bureau: XCOM declassified hoedGoodies4Gamers-sep2013
 • The Bureau: XCOM declassified sticker
 • The Witcher 3 t-shirt
 • Playstation 4 notebook (en folder)
 • Playstation bril
 • Playstation 3/Gran Turismo keycord
 • Gran Turismo sleutelhanger (metaal)
 • Razer mouse-bad
 • Razer cable winder
 • Razer onderzetters
 • GTA V stickers
 • XCOM Enemy Within sticker
 • 2K sticker

Voor de voorwaarden en verdere toelichting verwijzen we naar de Goodies 4 Gamers pagina. Let op: toelichting per mail en niet in de comments! Eind september gaan we bekend maken wie het pakket krijgt en wie genomineerd heeft.

Al met al een aantal leuke acties die iedereen wat te bieden heeft. Doe er je voordeel mee en probeer een aantal prijzen mee te pakken!