Schermafbeelding 2014-05-16 om 16.41.33

Nog even en dan zitten we op 1.500 likes op Facebook, iets waar we heel erg blij mee & trots op zijn! Nu is Facebook alleen druk bezig met uitzoeken wat ze willen. Regelmatig veranderen de Pages en Profielen en de notificaties en instellingen hebben tegenwoordig een cursus nodig om echt te snappen.

We horen hier en daar van jullie dat onze posts bijna niet meer naar voren komen in de newsfeed en dat komt ook door de wijzigingen van Facebook. Alleen een selectie van de posts laat Facebook namelijk zien van de pagina’s die je liked, met als gevolg dat mensen zo aardig wat missen. Los van het nieuws dat we posten, dus ook de give-aways….en dat vinden veel mensen toch wel jammer.

Wil je altijd op de hoogte blijven dan kun je natuurlijk ook zelf elke dag even komen kijken op de pagina zelf. Wil je dat het gewoon wel in de newsfeed komt, dan kun je via een druk op de knop alle meldingen ontvangen. Kies hiervoor op de Facebook pagina op de “Vind ik leuk” knop en dan “Meldingen ontvangen”. We proberen de aantal posts per dag rond de 6-8 te houden, dan weet je wat je kunt verwachten mocht je de meldingen aanzetten. Uitzetten gaat net zo makkelijk als het het weer zat bent 😉

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster
Google+

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten