Langzaam naderen we de zomervakantie, de ideale tijd om eens wat meer te gamen. Deze maand komen de volgende titels beschikbaar voor de Xbox One en Xbox 360.

Xbox One

  • Grow Up (hele maand)
  • Runbow (16 juli tot en met 15 augustus)

Xbox 360

  • Kane & Lynch 2: Dog Days (1 juli tot en met 15 juli)
  • Lego: Pirates Of The Caribbean (16 juli tot en met 31 juli)

Deze maand wat minder qua titels vind ik persoonlijk, Grow Up is zeker de moeite waard! Deze heb ik al eerder besproken in een review voor de PS4.

Veel plezier met deze games!

Het overige nieuws vind je hier

Call of Duty: WWII - The Resistance Event Trailer
----------
Het verzet zoekt nieuwe recruten. Bereid je voor op Call of Duty: WWII - The Resistance DLC1 met het gratis tijdelijke in-game event dat 23 januari van start gaat. Met een nieuwe Resistance Division, meer gratis wapens, de terugkeer van Demotion, geheel nieuwe Resistance uitrusting, 2XP playlists en meer.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Nieuwe trailer TOMB RAIDER - Vanaf 15 maart in de bioscoop
----------
Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven. Om de huur te kunnen betalen, scheurt ze als fietskoerier door een hippe wijk in Londen en volgt ze cursussen, waar ze maar zelden verschijnt.
Ze weigert de leiding te nemen over haar vaders imperium omdat ze haar eigen weg wil uitstippelen. Ook omdat ze niet wil geloven dat hij dood is. Ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen.
Lara laat alles en iedereen achter en gaat naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar het wordt geen makkelijke missie. Alleen de reis naar het eiland toe is al een hachelijke onderneming.
Gewapend met slechts haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Als ze dit avontuur overleeft, zal ze naam maken als de tomb raider.

TOMB RAIDER, van Warner Bros. Pictures en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, is het verhaal van de jonge Lara Croft die een heldin wordt. Lara wordt gespeeld door Oscar®winnares Alicia Vikander (‘Ex Machina’, ‘The Danish Girl’), de regie is in handen van Roar Uthaug (‘The Wave’).

Met rollen van Dominic West (‘Money Monster’, ‘300’), Walton Goggins (‘The Hateful Eight’, ‘Django Unchained’), Daniel Wu (AMC’s ‘Into the Badlands’) en de voor een Oscar® genomineerde Kristin Scott Thomas (‘The English Patient’).

Vanaf 15 maart 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Video TT Isle of Man genaamd The Rush levert pure adrenaline-rush
----------
Bigben en Kylotonn hebben een nieuwe video onthuld van TT Isle of Man, de motorracegame die in maart 2018 verschijnt voor PlayStation®4, Xbox One en pc. Deze video, genaamd "The Rush", levert een pure adrenaline-rush, net als de meest veeleisende en spectaculairste race ooit.

De Isle of Man Tourist Trophy is zonder twijfel de meest veeleisende motorrace op aarde. De wegen, die speciaal voor dit evenement worden afgesloten, zijn kronkelig, smal, golvend en gaan zelfs dwars door dorpen. De coureurs racen met snelheden van ruim 300 km/u rakelings langs muren en door meer dan 250 bochten, waarbij elk hobbeltje de motor kan lanceren. Het is de ultieme uitdaging! Om spelers deze race zo authentiek mogelijk te laten beleven, dompelt TT Isle of Man ze helemaal onder in de ervaring,zoals perfect aangetoond in de video genaamd "The Rush". Alleen al door te kijken kun je de sensatie van snelheid in de game al voelen. Je voelt het wegdek onder je door schieten en trilt bij elke bocht: adrenaline-rush gegarandeerd! Om een ??dergelijke gevoel van onderdompeling en maximale sensatie te bereiken, maakt de game gebruik van de nieuwste technologieën. Zo is de track één-op-één gereproduceerd en wordt aandacht geschonken aan de kleinste details, zoals het geluid van de lucht die op verschillende snelheden aan je voorbij trekt.

TT Isle of Man is de officiële motorracesimulatie met een exacte replica van het langste parkoers ter wereld. Deze game is vanaf maart 2018 verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Nintendo Labo creëert leuke en interactieve ervaringen met de Nintendo Switch
----------
Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit. Nintendo Labo wordt op 27 april in heel Europa uitgebracht.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

World of Warships Blitz zojuist gelanceerd voor iOS en Android
----------
Met trots kondigen wij aan dat World of Warships Blitz zojuist live is gegaan en gratis te downloaden is via de App Store en Google Play. Vanaf vandaag kun je de woeste zeeën bevaren in deze actievolle free-to-play PVP online shooter van Wargaming Mobile op zowel smartphones als tablets. Omdat samenwerken, tactiek en skills de boventoon voeren in deze game zal het intense en spannende gevechten opleveren; waar je ook bent.
Net als de PC versie bevat het realistische vaartuigen en epische martieme gevechten echter met kleinere teams en maps zodat elk 7 versus 7 gevecht barst van snelvuuractie. Of je nu op de bus zit te wachten, op de bank hangt of in een saaie vergadering zit… je kunt altijd en overal World of Warships Blitz spelen.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Nieuwe update Blade & Soul nu live
----------
Vandaag geeft NCSOFT de update vrij voor het 2-jarig jubileum voor de populaire MMORPG, Blade & Soul. Gesitueerd in een prachtige wereld geïnspireerd door Aziatische fantasy, brengt de nieuwste update cadeautjes voor spelers, nieuwe events en veranderingen binnen de game zoals een nieuwe kostuum-aanpassing systeem.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Vanaf vandaag is de Far Cry 5 x Mondo Limited Edition, met daarin op the Project at Eden’s Gate geïnspireerde illustraties, exclusief te pre-orderen in de Ubisoft Store voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De Far Cry 5 x Mondo Limited Edition, waarvan slechts 4000 stuks beschikbaar zijn, bevat:
• De Far Cry 5 game
• Een unieke, exclusieve, gelimiteerde SteelBook X Mondo
• De Far Cry 5 soundtrack op vinyl
• Een code van de digitale Far Cry 5 soundtrack
• Een unieke doos met Mondo-tekening van de schurk uit Far Cry 5

Far Cry 5 is vanaf 27 maart 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Bekijk de track editor van Monster Energy Supercross - The Official Videogame
-----------
Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars ter wereld, onthult met veel plezier alle details van de felst begeerde functie van Monster Energy Supercross - The Official Videogame:de track editor*. Deze functie laat spelers als nooit tevoren deel uitmaken van het meest competitieve en prestigieuze off-road motorracekampioenschap ter wereld, waarbij ze hun eigen tracks kunnen maken en aanpassen om die vervolgens online te delen voor eindeloze gameplay-mogelijkheden.

Om het bouwen van je eigen baan te beginnen, moet je eerst het perfecte stadion kiezen. Kies voor football of honkbal, outdoor of indoor en bepaal het formaat. Als je stadion eenmaal staat, kun je beginnen er je eigen track in te bouwen.

De track editor is gebaseerd op een modulair systeem, dat spelers laat kiezen uit meer dan 80 modules die ze aan elkaar kunnen hechten om hun eigen tracks te maken. Het begint met de startlijn, vervolgens kunnen spelers hun verbeelding de vrij loop laten met vele verschillende baanstukken: bochten met verschillende hoeken,whoops, enkele en driedubbele sprongen of ritmesecties en rechte lijnen, uiteraard eindigend met de finishlijn.

Module voor module komt de track tot leven. Eenmaal voltooid, kunnen spelers de track online uploaden en beschikbaar stellen voor andere gebruikers. De track editor laat spelers duizenden verschillende tracks bouwen om alleen of online op te racen. Daarnaast kunnen spelers steeds weer nieuwe, door de community gemaakte tracks downloaden.

De track editor is zeer uitgebreid ontworpen voor interactie met alle elementen in de game en andere spelers. Zodra ze op de server zijn geüpload, kunnen spelers de creaties van andere gamers "liken", stemmen op hun favoriete tracks en het prestige van de track-ontwerper vergroten. Het prestige vertegenwoordigt een extra waarde in de game, die spelers toegang geeft tot nieuwe kampioenschappen en speciale items ontgrendelt, zoals bronzen, zilveren en gouden medailles, sponsors, exclusieve butt-patches, profielpictogrammen en meer. De track editor werkt in de online-standen van Single Event, Time Attack en Custom Championship.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame is vanaf 13 februari 2018 verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Windows pc®/STEAM en Nintendo Switch™.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Eerste DLC Assassin’s Creed Origins, The Hidden Ones, 23 januari beschikbaar
----------
The Hidden Ones, de eerste downloadbare content (DLC) voor Assassin’s Creed® Origins, lanceert op 23 januari 2018 op alle platformen. Daarnaast zijn ook de releasedata voor komende Assassin’s Creed Origins post-launch content aangekondigd, inclusief Season Pass-content en gratis add-on content welke beschikbaar wordt voor alle spelers.

DLC 1 - The Hidden Ones: Deze verhalende uitbreiding bouwt verder op de groei van de Brotherhood en neemt spelers mee tot vier jaar na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Origins. Hier gaan ze de strijd aan met een Romeins leger dat een nieuwe regio van de wereld bezet houdt: de Sinai. Deze uitbreiding verhoogt de level cap naar 45, waardoor spelers hun personage nog verder kunnen upgraden en uitbouwen. Verder krijgen alle spelers toegang tot vier nieuwe Legendarische wapens, een nieuwe outfit, twee nieuwe zadels, verschillende nieuwe wapens en twee nieuwe levels voor alle zelfgemaakte gear. The Hidden Ones DLC is vanaf 23 januari 2018 beschikbaar voor alle spelers met de Season Pass, of kan vanaf die datum apart aangeschaft worden voor €9,99.

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt: Deze nieuwe en educatieve modus van de game laat iedereen, van spelers tot liefhebbers van geschiedenis en zelfs non-gamers, de prachtige wereld van het Oude Egypte verkennen om meer over haar rijke geschiedenis en dagelijkse leven te leren. Dit door middel van verschillende rondleidingen, verteld door historici en Egyptologen. Iedereen kan de wereld ontdekken en verkennen, zonder enige vorm van conflict, tijdsdruk of beperkingen, aangezien de verhaallijn en missies uitgeschakeld zijn en het Oude Egypte verandert in een gevechtsvrij levend museum. Discovery Tour wordt beschikbaar als gratis update voor alle bezitters van Assassin’s Creed Origins en wordt ook apart verkrijgbaar voor €19,99 op Uplay en Steam (Windows PC) vanaf 20 februari 2018.

DLC 2 - The Curse of the Pharaohs: Deze nieuwe uitbreiding geeft spelers een gloednieuwe verhaallijn om in te duiken. In deze DLC reizen spelers naar Thebe om een oeroude vloek te onderzoeken die de regio teistert. ‘The Curse of the Pharaohs’ is gericht op Egyptische mythologie en plaatst spelers tegenover beroemde farao’s en Egyptische wezens tijdens hun onderzoek naar de oorzaak van de vloek, die dode farao’s terug tot leven heeft gebracht. Deze nieuwe content verhoogt de level cap naar 55 en geeft spelers toegang tot nieuwe outfits en gear, waaronder zeldzame en legendarische wapens, allen in thema van de klassieke Egyptische mythologie. ‘The Curse of the Pharaohs’ DLC is vanaf 6 maart 2018 beschikbaar voor alle spelers met de Season Pass, of kan apart aangeschaft worden voor €19,99.

Daarbovenop wordt nog heel wat gratis content aangeboden aan alle spelers van Assassin’s Creed Origins, waaronder Trials of the Gods en een nieuwe missie, ‘Incoming Threat’, waarin spelers een inkomende aanval moeten afwenden en ontdekken waar deze vandaan komt.

Assassin’s Creed Origins is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft de nieuwste Gundam-game aangekondigd met een korte trailer. NEW GUNDAM BREAKER komt in 2018 uit voor PlayStation®4.

In NEW GUNDAM BREAKER vernietig je vijandige Gunplas en verzamel je hun onderdelen om jouw eigen Gundam te bouwen!
NEW GUNDAM BREAKER komt in 2018 uit voor PlayStation 4.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Warner Bros kondigt Scribblenauts Showdown aan
----------
Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de komst van Scribblenauts™ Showdown aangekondigd: een nieuw computerspel gebaseerd op de creatieve franchise. Het spel bouwt voort op de party- en puzzelcreativiteit uit de spellenreeks en bevat twee nieuwe speltypen voor één tot vier spelers. Scribblenauts™ Showdown is vanaf 7 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Tennis World Tour gebruikt motion capture voor animaties
----------
Bigben en Breakpoint bieden je een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Tennis World Tour. Een nieuwe video laat zien hoe de ontwikkelaars ‘motion capture’ (bewegingsregistratie) gebruiken om de realistische gameplay van Tennis World Tourmogelijk te maken.

Om de bewegingen en baluitwisselingen vloeiend en trouw aan het echte tennis te maken, heeft Breakpoint motion capture gebruikt om de bewegingen van verschillende professionele tennisspelers te registreren. Voor de best mogelijke resultaten, werden deze bewegingen niet uitgevoerd in een studio maar op een echte tennisbaan, waarop spelers alle ruimte hadden om de bal te raken en zonder beperkingen te bewegen.

Naast de Franse speler Lucas Pouille, die in de video is te zien, werden tijdens de Australia Open nog meer nieuwe namen toegevoegd aan de lijst reeds aangekondigde spelers:

• Stan Wawrinka, die in 2014 won en zich onderscheidde door de halve finale te bereiken in 2017.

• De Australische speler Thanasi Kokkinakis die we, samen met zijn ook in de game aanwezige landgenoot Nick Kyrgios, veel succes wensen op hun thuistoernooi.

Tennis World Tour verschijnt in mei voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Race in 4K door Australië met Forza Horizon 3 Xbox One X Enhanced
----------
Sinds de release in 2016 hebben miljoenen gamers al genoten van Forza Horizon 3 op Xbox One en Windows 10-pc's. De populaire game is met reden de hoogst gewaardeerde exclusieve Xbox One-game. Voor alle fans met een Xbox One X is er goed nieuws: vanaf vandaag zijn de Xbox One X-verbeteringen voor Forza Horizon 3 gratis te downloaden.

Forza Horizon 3 voor Xbox One X maakt gebruik van de geavanceerde ForzaTech-engine die ook de basis vormt van Forza Motorsport 7 voor Xbox One X, de game die intense race-actie met 4K-resolutie introduceerde op het nieuwe platform. Dankzij de aanpassingen kun je nu ook Forza Horizon 3 volledig in 4K beleven. Andere visuele updates zijn de verbeterde weerspiegelingen en schaduwresoluties van de auto's en de gedetailleerdere textures voor wegen en terreinen. Bovendien is de nieuwe 4K-resolutie volledig compatibel met de uitbreidingen Blizzard Mountain en Hot Wheels voor Forza Horizon 3. De 4K-versie van Forza Horizon 3 is een opwindende mix van fantastische gameplay en geavanceerde graphics, of je nu in je favoriete off-roader door de duinen van de Australische outback scheurt of je fans verheugt met halsbrekende stunts in het regenwoud.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Razers CES concept meest bekroonde concept
----------
Tijdens CES in Las Vegas liet Razer onder meer zijn nieuwe concept Project Linda en de nieuwe draadloze HyperFlux-technologie zien. Hiervoor nam Razer in totaal maar liefst 25 'Best of CES' prijzen mee naar huis.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Geef een reactie hieronder