The Dutch Gamers is een website door gamers voor gamers. We zijn daarom erg blij met de input van onze leden en hopen dat het platform kan uitgroeien tot een plek waar diverse soorten gamers samen kunnen komen en hun hobby en/of passie kunnen delen. De leden zijn van harte welkom om hun eigen review of column toe te sturen en deze inzendingen zetten we speciaal in de spotlight.

Graag geven wij jullie de mogelijkheid je eigen profiel te hebben op The Dutch Gamers. In de dropdown in het menu heb je de link om in te loggen als lid. We hebben hier nu ook een aantal extra velden bij voor bv je Xbox Gamertag, PSN Acount of Steam Account die je kunt aanpassen op de profiel.

Wil je graag nog meer informatie delen in je profiel, laat het ons weten via het contact formulier als jullie wat missen of graag willen zien. Niet alles is mogelijk, maar we doen ons best 🙂 We kunnen niet alles, maar doen ons best om het zo compleet mogelijk te maken voor iedereen.

Weet je je wachtwoord niet meer? Via de pagina Wachtwoord vergeten kun je een nieuw wachtwoord genereren. Wij hebben geen toegang tot dit wachtwoord omdat het gecodeerd op de server wordt bewaard, dus wij kunnen het niet voor je opzoeken.

Ben je nog geen lid? Via de registratie pagina kun je jezelf eenvoudig registreren.

Een aantal velden zijn verplicht (met * gemarkeerd), de rest kun je achteraf aanvullen indien gewenst. Je hoeft ook geen avatar/foto up te loaden, er komt namelijk een standaard The Dutch Gamers avatar bij elk nieuw lid. Wil je toch een eigen avatar, dan kun je deze aanpassen achteraf (let op: maximaal 190px). Als je net lid bent kun je nog niet de besloten pagina’s lezen, maar na activering van het The Dutch Gamers team kun je alles zien, dit is meestal binnen 24 uur na aanmelding.

Voor de leden die graag willen sparen voor tegoed en goodies hebben we de mogelijkheid om mee te doen met het puntensysteem. Meer informatie hierover kun je hier vinden. Regelmatig zullen we acties houden voor speciale badges en punten, dus hou de site hiervoor in de gaten!

The Dutch Gamers…door gamers…voor gamers!