Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire

Vandaag worden de mysteries van mega-evolutie nog groter met de onthulling dat Rayquaza, de derde Legendarische Pokémon uit de regio Hoenn, kan mega-evolueren in de videogames Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen!

Rayquaza is een ongelooflijk krachtig Dragon- en Flying-type Pokémon, dat gelijk staat met Groudon en Kyogre. Deze Legendarische Pokémon leeft hoog boven de wolken in de verre ozonlaag. Als beneden in Hoenn een episch gevecht begint te woeden tussen Primal Groudon en Primal Kyogre, dreigt het tumult de hele wereld uit balans te brengen. De inwoners van Hoenn zien Rayquaza als hun beschermer en redder.

In het gevecht kunnen de vaardigheden van Mega Rayquaza de strategie van een tegenstander ruïneren met zijn Delta Stream Ability. Krachtige aanvallen zoals Rain Dance, Sunny Day, Sandstorm, en Hail mislukken als gevolg van harde windvlagen die worden opgewekt door Mega Rayquaza, terwijl Abilities zoals Drizzle, Drought, Sand Stream, en Snow Warning niet eens actief worden. Bovendien richten aanvallen van een type waar Flying-type Pokémon meestal gevoelig voor zijn, niet meer dan normale schade aan.

Geef een reactie hieronder