MSI, merkleider in gaming hardware, kondigt een new sponsorship-programma aan voor enthousiaste, amateurs-gaming teams met veel potentieel. Het programma biedt steun en draagt zijn steentje bij door het voorzien van MSi gaming rigs, tailor-mad uniformen/jerseys and promoties in samenwerking met het team. Het programma zal plaatsvinden in de periode van 17 april tot 17 mei. Kandidaten moeten hun ingevulde applicatieformulieren insturen via MSI’s online system voor 17 mei. MSI zal dan alle aspecten van de verschillende kandidaten evalueren en een officiële respons sturen naar 25 gekwalificeerde teams.

“MSI is een merk dat draait om true gaming, en heeft door deze passie een stevige en systematische kennis opgebouwd over het management en de groei van een gaming team. Vele teams komen vaak ten val op hun weg naar succes. Met dit sponsorship programma wil MSI een kans bieden aan al deze amateur gaming teams om door te kunnen groeien en zich te leiden door hun passie. MSI houdt zich niet in op vlak van samenwerking met teams over heel de wereld die de volle 100% geven om hun dromen waar te maken.” Zegt Sam Chern, Global marketing Director van MSI.

MSI biedt een sponsorship contract aan van 1 jaar , inclusief MSI Gaming rigs en apparatuur plus een gratis vervangservice voor het gear van het gesponsorde team. Daar bovenop wordt het design en aanbod van de teamjerseys onder handen genomen door MSI. Ook helpt MSI het gaming team als merk te groeien en te ontwikkelen door sociale media platformen en gaming producten op campus events, tournamenten en andere gelegenheden.


Het overige nieuws vind je hier

TDG Weekend Winner giveaway
----------
Deze week geven we bij The Dutch Gamers de Xbox One game Akuatica: Turtle Racing weg.

Wil je deze game winnen voor de Xbox?
Wat moet je daar voor doen?

1. Like de pagina
2. Deel de post
3. Reageer met: Weekend Winner!

Aankomende zondag maken we de winnaar bekend!
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Fysieke versie Tower building game ‘Tricky Towers’ nu verkrijgbaar
----------
Vandaag is de fysieke versie van Weirdbeard Games’ tower building game Tricky Towers uitgekomen voor PlayStation®4 en PC.

Tricky Towers is de opvolger van 99 Bricks: Wizard Academy, een populaire iOS en Android game. De mobiele versie kreeg een beoordeling van 4/5 op Google Play en een 4,5/5 in de App Store. Tricky Towers is een volledig herontworpen versie met multiplayer, gemaakt voor toetsenborden en controllers in plaats van een touch interface.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Een album met de upcoming reviews van games, hardware, films & series ... Lees meerLees minder

Een album met de upcoming reviews van games, hardware, films & series

Lees op Facebook

PvP-modus Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands wordt uitgebreid
----------
De PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, Ghost War, wordt vandaag uitgebreid met de nieuwe Interference-update op PlayStation 4, Xbox One en PC. Hiermee wordt Ghost War uitgebreid met een nieuwe klasse, nieuwe mappen en een nieuwe modus genaamd Uplink. Ook in 2018 blijft Ghost War maandelijkse updates ontvangen.

De komende maanden blijft Ghost War groeien met de release van verschillende gratis content-updates die nieuwe klassen, modi, mappen en gameplayaanpassingen toevoegen. Al deze toevoegingen zijn gratis en beschikbaar voor alle spelers.

Naast vijf nieuwe mappen bevat de Interference-update ook het volgende:
• Uplink: Een vier-tegen-vier modus waarin teams tegen elkaar vechten om de controle over een punt in het midden van de map. Met behulp van de klassengameplay en unieke mechanieken van Ghost War en vier exclusieve mappen, moedigt Uplink spelers aan om hun speelstijlen aan te passen en nieuwe strategieën te bedenken.
• De Disruptor: Een nieuwe Assault-klasse die in alle PvP-modi beschikbaar is en het aantal unieke klassen verhoogt naar veertien. Uitgerust met een stoorapparaat, creëert de Disruptor zowel chaos als mogelijkheden door te knoeien met de HUD van de vijanden, waaronder hun markers, mini-map en notificaties. Zo biedt de Disruptor vele nieuwe, tactische mogelijkheden.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Gratis content-updates en kenmerken voor Middle-earth: Shadow of War aangekondigd
----------
Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag verschillende gratis content-updates en kenmerken aangekondigd die dit jaar verschijnen in Middle-earth™: Shadow of War™. Spelers kunnen de strijd om Mordor hiermee op nieuwe manieren voortzetten en elk episch moment vastleggen.

De aangekondigde gratis downloadbare content (DLC)-updates en kenmerken zijn:
• Eindeloze strijd – Verdedig je forten tegen de legers van Sauron wanneer de Dark Lord probeert Mordor in te nemen tijdens de eindeloze strijd. (Beschikbaar vanaf 21 nov.)
• Opstand – Vernietig de rebellerende Ologs en Uruks in je legers, die de Bright Lord proberen te ondermijnen. (Beschikbaar vanaf 21 nov.)
• Uitgebreide fotomodus – Leg elke strijd en aanval vast met nieuwe filters, frames en texturen dankzij deze foto-update. (Beschikbaar vanaf 21 nov.)
• Online gevechtsarena's – Daag de Ork-volgeling van een andere speler uit, Opperheer tegen Opperheer, voor een arenagevecht tot de dood om krachtige beloningen en upgrades te verdienen. (Beschikbaar vanaf 5 dec.)
• Zware moeilijkheid – Een nieuw, hoger moeilijkheidsniveau dat nog uitdagender is dan Nemesis, zonder laatste kansen. (Beschikbaar vanaf 12 dec.)

Daarnaast zijn er nu releasedatums aangekondigd voor de Slaughter Tribe Nemesis Expansion (Beschikbaar vanaf 21 nov.) en de Outlaw Tribe Nemesis Expansion (Beschikbaar vanaf 12 dec.), die beide deel uitmaken van de Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis speelbaar van 16 tot en met 19 november
------------
Van 16 tot en met 19 november is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege geheel gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (via Uplay en Steam). Samen met de meer dan 20 miljoen huidige spelers, genieten nieuwkomers gratis van de gehele game inclusief alle eerdere updates en toevoegingen.

Mochten spelers tijdens dit gratis weekend besluiten om Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aan te schaffen, dan doen zij dat met kortingen tot wel 50%. Spelers nemen vervolgens al hun voortgang mee en spelen dus ongestoord verder.

Het gratis weekend vindt plaats voor de lancering van Operation White Noise, onderdeel van Year 2 Season 4 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Operation White Noise is vanaf 20 november beschikbaar op de Technical Test Server voor Windows PC. Spelers maken kennis met een nieuwe map, één van de hoogste observatietorens in Zuid-Korea, en drie gloednieuwe Operators (twee van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en één van de Poolse GROM).
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Destiny 2 - Expansion I: Curse of Osiris First Livestream
----------
De eerste van drie Destiny 2 – Expansion I: Curse of Osiris livestreams begint woensdag 15 november om 20:00 uur op Bungie’s Twitch kanaal.

In deze livestream ligt de focus op de nieuwe plekken die je bezoekt, nieuwe personages die je ontmoet en de vijanden die je bevecht.
... Lees meerLees minder

Curse of Osiris Reveal - November 15th @ 11am Pacific

Lees op Facebook

Injustice 2 nu beschikbaar voor PC
----------
Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat Injustice™2 nu beschikbaar is voor PC via Steam en de Microsoft Store. Oorspronkelijk ontwikkeld door NetherRealm Studios, is Injustice™2 aangepast voor PC door QLOC. PC spelers kunnen deze topgame ervaren met Justice League personages Batman™, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, Cyborg en andere iconische DC-personages, zoals Harley Quinn en Green Arrow.

Alle DLC momenteel beschikbaar voor Injustice™2 op consoles (Red Hood, Sub Zero, Starfire, Black Manta en Raiden) zijn nu verkrijgbaar voor de PC versie via de PC Injustice 2 Ultimate Edition, Injustice 2 Ultimate Pack, of Fighter Pack #1 en Fighter Pack #2. De nieuwste Hellboy DLC, vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One X en Xbox One, is later beschikbaar voor PC.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Razer introduceert verbeterde versie van BlackWidow Ultimate
----------
Razer introduceert een verbeterde versie van zijn populaire mechanische toetsenbord Razer BlackWidow Ultimate. Het toetsenbord is nu waterdicht, stofbestendig en voorzien van de bekroonde Razer Mechanical Switches. Hiermee is de BlackWidow Ultimate het meest robuuste gaming-toetsenbord van Razer tot nu toe.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

LEGO Marvel Super Heroes 2 vanaf vandaag verkrijgbaar
----------
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO® Group en Marvel Entertainment hebben vandaag de lancering aangekondigd van LEGO® Marvel Super Heroes 2, een origineel vervolg, vol humor, op de veelgeprezen en succesvolle game LEGO® Marvel Super Heroes. In dit gloednieuwe, epische avontuur heeft de tijdreiziger en superschurk, Kang the Conqueror, talloze tijdloze Marvel-steden en -locaties gestolen om de uitgebreide open wereld van Chronopolis te creëren. Om Kangs duivelse plannen te verijdelen moet een eliteteam van superhelden samenwerken in de kosmische strijd die de spelers meeneemt op een spannende reis door het Marvel-universum.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment en ontwikkeld door TT Games in samenwerking met The LEGO® Group and Marvel Entertainment, is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One en PC. De videogame wordt op 1 december uitgebracht voor Nintendo Switch.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

eSports WRC powered by Hyundai biedt de 8 finalisten een exclusieve ervaring
----------
Bigben en Hyundai Motor Company maken met veel plezier bekend dat de finale van de eSports WRC Powered by Hyundai 2017 op 7 december 2017 plaatsvindt in de Hyundai Motorsport-basis in Alzenau (Duitsland).

Ter ere van de grote finale, worden de 8 gekwalificeerde spelers getrakteerd op een exclusieve ervaring, georganiseerd door Bigben en Hyundai Motorsport, waarvan de details (speelschema, lijst van gekwalificeerde spelers, stages voor de grote finale en te winnen prijzen) binnenkort worden bekendgemaakt.

Na 12 stages en aan de vooravond van de ultieme uitdaging, wordt het kampioenschap gedomineerd door TX3_Nexl, een 18 jaar oude, Franse coureur die in 2016 al de vierde plaats behaalde. Wie stoot aTTaX Johnson van de top en wint een Hyundai i20 Coupe met een waarde van € 20.000,-? Op 7 december wordt het beslist!
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Legende Outcast - Second Contact is vanaf morgen terug
----------
Bigben Interactive brengt vanaf morgen een heuse klassieker terug. Outcast - Second Contact is een complete remake, te plaatsen onder het kopje groter, beter, mooier en spectaculairder. Outcast - Second Contact is vanaf morgen verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

De originele versie van de action adventure game Outcast verscheen in 1999 en ging de geschiedenisboeken in als een van de beste in het genre. Waarom? Het plaatste spelers voor het eerst in een open 3D-wereld. Het enorm succesvolle origineel won wereldwijd meer dan 100 awards, waaronder de beste game van 1999. 18 jaar later brengt de originele (Belgische) ontwikkelaar Appeal een remake die een nieuwe kennismaking van de bekende wereld van Adelpha en de elite soldaat Cutter Slade bevat.

Spelers stappen in de laarzen van Cutter Slade, een navy seal, die naar een verre planeet wordt gestuurd om de aarde te redden. In de gigantische openwereld Adelpha is het aan de soldaat om op een gevaarlijke verkenningsreis te gaan. Van de dorre vlaktes van Motazaar tot de besneeuwde landen van Ranzaar. Adelpha is Slade’s speelplaats met een wagonlading aan verrassingen. Zo ontdekt hij hoe wetenschap en magie met elkaar versmelten, verkent hij exotische steden, strijdt tegen formidabele vijanden en ontrafelt de geheimen van een geavanceerde beschaving. In een levende wereld met een eigen ecosysteem moet Slade de juiste keuzes maken, terwijl het lot van twee universums op zijn schouders rust. Naast avontuur biedt Outcast - Second Contact een tot de puntjes uitgewerkt verhaal vol nuance en diepgang.

Outcast - Second Contact is een complete remake van het origineel. Alles is onder handen genomen om hier een meeslepende moderne videogame-epos van te maken. De bekende Outcast-sfeer is echter hetzelfde gebleven.

Ontwikkelaar Appeal heeft de blauwdruk van de originele game gebruikt en hier nieuwe gebieden aan toegevoegd. Zoals gebruikelijk is bij een moderne remake zijn natuurlijk de graphics, animatie en control naar de huidige tijd opgepoetst.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Unieke puzzler ‘Fearful Symmetry’ komt naar Xbox One en PC
----------
Vandaag kondigt SOEDESCO aan dat 2D puzzler Fearful Symmetry op 12 december naar de Xbox One store, Steam en Windows 10 komt. Fearful Symmetry is beschikbaar als Xbox Play Anywhere titel, ook op Xbox One X en Windows 10.

Fearful Symmetry is een puzzle game met een unieke hersenkrakende twist. Spelers besturen twee karakters tegelijkertijd, elk in een andere dimensie; een goede en een kwade. De tegenstelling is niet alleen visueel terug te vinden in de game, maar ook in de gameplay. De karakters bewegen in tegengestelde richting van elkaar door verraderlijke levels gevuld met vallen. Het is aan de speler om zich een weg te banen door beide dimensies tegelijkertijd en de karakters veilig door de vele levels te brengen.

Features
• Bestuur twee karakters tegelijkertijd en breng ze in veiligheid
• Overwin dodelijke vallen terwijl je je een weg baant door 30+ levels
• Ontdek verborgen geheimen tijdens je reis door de dimensies
• Wees creatief, om het optimale pad uit te stippelen om je doel te bereiken
• Geniet van een tijdloze pixel art style, die doet herinneren aan vele klassiekers
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

EA en Maxis lanceren deze maand twee langverwachte De Sims 4 games
----------
EA kondigde vandaag aan dat het De Sims™ 4 Honden en Katten Expansion Pack* nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PC en Mac en dat De Sims 4 op 17 november naar de Xbox One en PlayStation® 4 consoles komt.

Met De Sims 4 Honden en Katten kunnen spelers het perfecte huisdier met unieke kenmerken en karakters creëren, terwijl ze tal van nieuwe activiteiten ontdekken aan de charmante kust van Brindleton Bay.

Met het nieuwe Creëer-een-huisdier tool kun je de meest expressieve en aparte huisdieren ooit maken, waarbij je kiest uit tal van honden- en kattenrassen (of een mix) om elk dier een unieke look te geven. Spelers kunnen ook de vacht van hun honden en katten aanpassen met tal van patronen, of rechtstreeks verf aanbrengen en het uiterlijk aanpassen met strippen, strepen en details die elk dier echt onderscheidt van de rest.

Voor de allereerste keer in De Sims kun je honden en katten aankleden met grappige outfits en accessoires terwijl je geniet van de grappen en grollen die ze uithalen in het dagelijkse leven van hun baasjes. Bouw een band op met je nieuwe pluizige vriendje als je Sims met hun huisdieren spelen en ze verzorgen en trainen. Kijk hoe ze hun eigen aparte, en soms bizarre, gedragingen vertonen. Daarnaast kunnen fans dieren beschermen en behandelen door hun dierenartsdroom na te jagen en hun eigen dierenkliniek openen om de meest veelbelovende dierenarts van de stad te worden.

Maar dat is nog niet alles! Op 17 november wordt De Sims 4 wereldwijd op de Xbox One en PlayStation® 4 consoles uitgebracht, zodat gamers op deze platformen deze legendarische game ook kunnen ervaren. Bij de lancering is een voorlopige selectie van populaire downloadbare packs beschikbaar voor individuele verkoop bestaande uit het De Sims 4 Stedelijk Leven Expansion Pack, De Sims 4 Vampieren Game Pack, De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket en het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirespakket.

De Sims 4, ontwikkeld door Maxis en in samenwerking met het getalenteerde team van Blind Squirrel Games, biedt consolespelers dezelfde emotionele connectie en de unieke gameplay als de pc-basisgame, samen met een aantal aanvullende content-updates zoals zwembaden, nieuwe carrières en het peuterlevensstadium. Speler kunnen hun Sims gewoon vanaf de bank maken en besturen als ze kapsels uitkiezen, levensdoelen onderzoeken en mooie momenten uit het leven van een Sim vormgeven.

De Sims 4 is door de PEGI geclassificeerd als 12+ en is vanaf 17 november verkrijgbaar voor €49,99 op Xbox One en PlayStation® 4. Het De Sims 4 Stedelijk Leven Expansion Pack, het De Sims 4 Vampieren Game Pack en het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirespakket zijn samen te koop als digitale bundel voor €49,99.

De Sims 4 Honden en Katten is door de PEGI geclassificeerd als 12+ en is nu verkrijgbaar voor €39,99 op PC en Mac via Origin™. Daarnaast kunnen nieuwe spelers een speciaal geprijsde De Sims 4 Plus Honden en Katten Bundel kopen bestaande uit De Sims 4 en De Sims 4 Honden en Katten voor €49,99 op PC en Mac via Origin.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

TDG Weekend Winner giveaway
----------
Deze week geven we bij The Dutch Gamers de Xbox One game Rogue Trooper Redux weg.

Wil je deze game winnen voor de Xbox?
Wat moet je daar voor doen?

1. Like de pagina
2. Deel de post
3. Reageer met: Weekend Winner!

Aankomende zondag maken we de winnaar bekend!
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Need for Speed Payback vanaf vandaag verkrijgbaar
----------
EA heeft bekendgemaakt dat Need For Speed Payback, het nieuwste deel uit één van de meest succesvolle gamefranchises ter wereld, vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar is. Dit explosieve avontuur zit boordevol intense heist-missies, races op het scherpst van de snede, ongelooflijke politie-achtervolgingen en epische momenten. De Amerikaanse game heeft ook een Nederlands tintje: je zult in de game muziek van Lil’ Kleine horen en werken zien van kunstenaarsduo Bier en Brood.

Need For Speed Payback is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

DOOM nu wereldwijd verkrijgbaar voor Nintendo Switch
----------
Bethesda Softworks®, een onderneming uit de ZeniMax® Media groep, kondigt vandaag aan dat de bekende en geroemde first-person shooter, DOOM®, vanaf nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. De legendarische game die het genre op de kaart zette, wordt over het algemeen beschouwd als één van de meest invloedrijke games ooit en is er vandaag terug als hedendaagse en uitdagende shooter die je overal met je meeneemt op de Nintendo Switch.

“We zijn verheugd dat Nintendo fans terug kunnen keren in de wereld van DOOM,” aldus Marty Stratton, executive producer bij id Software. “Deze game speel je voor de krachtige wapens, gekke demons en bovenal de snelle en harde gameplay, waarvan we denken dat die in de smaak zullen vallen bij Switch spelers.”

DOOM, ontwikkelt door id Software in samenwerking met Panic Button, bevat op de Nintendo Switch de met awards overladen 2016 first-person single-player shooter, alle multiplayer DLC en de Arcade Mode.
... Lees meerLees minder

Lees op Facebook

Geef een reactie hieronder