Nu Far Cry 5 verkrijgbaar is en de reacties zo enorm positief zijn, hefet Ubisoft belsoten iets terug te doen voor de fans. Daarom mogen wij namens Ubisoft een Far Cry 5 goodiepakket weggeven!

Het pakket bestaat uit de volgende goodies:

 • 1 Book of Joseph
 • 1 Joseph Seed bril
 • 1 Joseph Seed T-shirt (maat M of L)
 • 2 Far Cry 5 onderzetters
 • 1 Hope County Montana pet
 • 1 Cult vlag


Wil jij dit pakket graag willen, laat ons dan weten waarom jij het verdient en wie weet ben jij de winnaar!

13 reacties

 1. Mathijs

  Omdat ik jammer genoeg niet veel te besten heb de laatste tijd en dus nog niets van de game heb of iets gerelateerd

  Beantwoorden
 2. c neef

  Gewoon omdat mij het gaaf lijkt om een keer wat te winnen en omdat het het beste game is wat ik speel

  Beantwoorden
 3. Niels

  Ik zou hem graag willen winnen omdat ik een enorme fan ben van far cry ik heb het eerste spel tot alle spellen die totnu toe zijn uit gekomen van far cry daar bij heb ik de low butget film ook die ooit gemaakt is van far cry.
  Dit zijn dan de ultieme fan artikelen zijn voor mijn game verzameling.

  Beantwoorden
 4. Bj1981s
  Bj1981s

  Omdat mijn zoon en ikzelf de game samen spelen en er volop van genieten. En we fit pakket wel heel erg gaaf vinden.
  Iedereen succes!

  Beantwoorden
 5. Bryan

  Omdat het een super chille game is en mn gf het boek van joseph geweldig vindt.
  Goodluck everyone 🙂

  Beantwoorden
 6. Romanticide

  Graag zou ik winnen om mijn man mee te verrassen. Hij vindt het spel geweldig en verdient het wel om een keertje iets extra’s te krijgen.

  Beantwoorden
 7. Ciska

  Ik zou hem graag willen winnen, maar niet alleen voor mij maar ook voor mijn broertje, aangezien hij mijn game maatje is en hij een enorme fan is van dit soort spellen. Ook omdat wij niet erg veel te besteden hebben en er hard voor werken om iets te kunnen krijgen.

  Beantwoorden
 8. Pascal Sienot

  Omdat dit gewoon een geniale game is, de sfeer en de gameplay zijn gewoon echt super !! Ik heb me dan ook nog geen minuut verveeld met deze toffe game ! en ben dan ook oprecht een fan van deze game met dit mooie goodiepakket zou mijn dag niet meer stuk kunnen.
  Ik win eigenlijk nooit iets maar ga het toch weer eens een keer proberen wie weet heb ik ook een keer geluk.

  Beantwoorden
 9. Bart

  Ik ben degene die ” the father” Joseph Seed aan wil pakken, ivm leiden van een zieke sectie, smaad, godslastering, vernedering, criminele activiteiten en onderdrukking. De man zal zwaar over zijn zonden na gaan denken, nadat ik hem overmeesterd heb!

  Beantwoorden

Geef een reactie hieronder