FACEBOOK

the-dutch-gamers-profiel-foto-2Een aantal maanden geleden zijn we gestart met een groep op Facebook ter vervanging van ons Forum. Inmiddels zitten hier al ruim 1.100 Nederlandse gamers is die via de groep in contact komen met elkaar (per april 2017 inmiddels al 9.500 leden). Of het nu is voor de verkoop van games etc, het delen van een grappige foto, issues bespreken of om af te spreken…het platform is er voor alle gamers.

Ook hebben we hier soms extra Give-Aways die we niet op de site zelf doen. Maar ook de Give-Aways van andere gamesites kunnen hier gepost worden of een leuke aanbieding bij een winkel of webshop.

Wil je naast de fun-stuff hier in de TDG groep ook wat game nieuws lezen? Volg dan de TDG pagina op Facebook. Hier posten wij de persberichten van de uitgevers die we in het verleden hier op 365Gaming hebben gedeeld: https://www.facebook.com/TheDutchGamersGroup.


RICHTLIJNEN & BESTANDEN TDG FACEBOOK GROEP

Iedereen die van gamen houdt en een link met NL heeft kan erbij alle gamers zijn welkom. We hebben voor het lidmaatschap daarom geen zware screening, maar wel met wat er gepost wordt. Leuke feitjes, memes, vragen om hulp, laatste aankopen, games, technische tips etc kunnen gewoon los worden gepost.

Voor een aantal andere zaken (zoals voorstellen, gamertags, gameafspraken/oproepen, streams/video’s/verkoophoekje) zijn er “verzamelposts” gemaakt waar je in de comments kunt posten. Op die manier staat alles bij elkaar, is het snel terug te vinden en scheelt het hoeveelheid losse posts. Helaas geeft Facebook een optie om deze verzamelposts te vinden, dus daarom hebben we deze pagina gemaakt om alles bij elkaar te hebben. Al deze verzamelposts kun je vinden in de richtlijnen van de groep. We mogen verwachten dat elk lid deze richtlijnen leest en volgt. Posts die niet de richtlijnen volgen worden niet toegelaten.

Bedankt voor jullie input en hou het gezellig voor iedereen…met respect voor iedereen! Leden die geen respect hebben (ook na waarschuwing) worden uit de groep geblokkeerd. Wij kunnen niet alle reacties screenen, dus als je iets tegenkomt dat niet in TDG hoort, geef het s.v.p. aan bij 1 van de beheerders of via het contactformulier.


IN DE SPOTLIGHT

We geven de leden uit TDG graag een plekje in de spotlight, dit doen we door bv community interviews en “Streamer van de week”. Bij de interviews kan er van alles worden besproken, kan iemand iets vertellen over zijn ervaringen als gamer, cosplayer, of vanuit werk/studie in de gameindustrie.

Als “Streamer van de week” zetten wij een streamer even in de spotlight. We beginnen met een post in de groep en op de TDG Facebook pagina waarin we het kanaal promoten en onder de aandacht brengen. In de week daarna (de momenten bepalen we samen met de streamer) komen er 3 losse posts met een Live stream of link naar een video.

Wil je hiervoor in aanmerking komen dan hoef je je alleen maar aan te melden bij 1 van de beheerders of via het contactformulier.


PLAYSTATION, XBOX & STEAM GROEPEN

Steam TDG

De TDG Steam groep

Op verzoek zijn we begonnen met een groep op Steam om zo de gamers in contact te laten komen met elkaar. We willen deze groep ook gebruiken om concrete PC codes daar in de groep weg te geven.

Voor iedereen op PSN is er de algemene The Dutch Gamer groep, hier gaat het gewoon om het in contact komen met de Nederlandse PSN gamers. Genre doet er niet toe hier, maar er is ook een specifieke groep voor de shooter fans en 1 voor de racers (herkenbaar logo).

Net als bij de Steam groep zullen we de hoofdgroep gaan gebruiken om codes weg te geven, bv bij beta codes of extra games die we van uitgevers krijgen om weg te geven. Dus voor de PSN gamers, vergeet niet om lid te worden ;) We zullen de Give-Aways van de codes ook altijd aankondigen in de Facebook groep, dus hou die zeker in de gaten.

the-dutch-gamers-ps

De TDG op PSN

Vanaf oktober 2016 kunnen de Xbox’ers uit The Dutch Gamers ook op XBL bij onze eigen club! Via het dashboard Communities kun je The Dutch Gamers vinden (vooralsnog alleen voor Preview gebruikers). Als hier meer informatie over komt dan zullen we dit direct delen in de Facebook groep.

the-dutch-gamers-xbox

TDG op XBL (nu nog in preview/beta)

Extra leuk: de leden van The Dutch Gamers krijgen tevens een badge hier op de site (met waarde van 1.000 punten), dus dit helpt je om sneller te sparen voor tegoed, games & goodies!


DATING

Voor de single gamers die het stiekem wel leuk zouden vinden om ook een partner te vinden met dezelfde game-passie: we hebben een post in de groep waar de single leden op subtiele wijze kunnen laten weten open te staan voor contact. Post je eigen comment of check de comments of likes om in contact te komen via PM op Facebook.

De foto hieronder gaat naar de post of deze link. Let love rule! :) (ook in het profiel hier op de site kun je aangeven wel open te staan voor contact en wat je zou zoeken in een partner).

Controller-Love

Single & op zoek? Laat het hier weten


MELDINGEN

schermafbeelding-2016-10-22-om-17-35-20

Zo kun je alle notificaties uitzetten

Voor iedereen die toegevoegd wordt maar niet de meldingen willen krijgen heb ik een tip. Rechts boven is een knop om de meldingen uit te zetten. Op die manier krijg je niet continu een melding van de posts en kun je gewoon kijken wanneer je zelf wilt. Daarnaast kun je Volgen uitvinken, hierdoor komen de berichten ook niet meer in je nieuwsfeed.