bram-raven2Hallo mensen van 365gaming.nl. Mijn naam is Bram. Ik ben al 4 maanden oud, en ik wilde vandaag mijn mama feliciteren en haar een leuke moederdag toewensen.

Nu zul je je wel afvragen hoe een kleine man als ik bij deze site terecht kom om mijn moeder een fijne dag toe te wensen. Nou, mijn papa is Raven 80 NL. En terwijl hij voor de zoveelste keer met GTA5 bezig is met god weet wat, heb ik besloten om mijn mama nog even extra te verrassen met mijn eerste artikel ooit!

Nu ik nog zo klein ben is het vrij lastig om zo’n controller vast te houden, maar ik doe mijn best. Ook mijn papa heeft al jaren zijn best gedaan om mama aan het gamen te krijgen. Ze hebben zelfs ooit een game samen gekocht. Een game met felle mooie kleurtjes en leuke beestjes, maar ook een hele stoute man die stoute dingen deed.

Maar uiteindelijk heeft papa het maar opgegeven. Mama houdt gewoon niet van gamen. Maar dat is helemaal niet erg. Mama houdt wel van mij en papa en dat is het allerbelangrijkste. Ik vind het leuk als mama (en soms papa ook!) met mij gaan wandelen in mijn mooie bolide. Misschien niet zo snel als de auto’s papa in rijdt in games, maar ik kom altijd wel aan waar ik moet zijn.

Ook is het leuk als mama mij verschoond en wast. Zeker als ze even niet oplet en ik dan “perongeluk” moet plassen. Hoewel papa daar wel beter op let, heb ik mama toch af en toe wel eens een keertje geraakt(hihi).

Maar wat ik het aller aller aller fijnste vind is dat als ik naar bed ga, mama nog even een verhaaltje voorleest voordat ik ga slapen. Ik weet ook wel dat ik af en toe niet de liefste baby ben als ik moet gaan slapen, maar ik vind mijn mama zo lief, dat ik het liefste met haar doe knuffelen. Niet die enge verhaaltjes die papa heeft. Ik heb een keertje meegekeken toen papa een walvis doodmaakte. En ik heb toen gehuild omdat ik dat zo zielig vond.

bram-ravenIk weet nog goed de eerste keer dat ik van mijn rug op mijn buik draaide hoe trost mijn papa naar mij keek. En dat mijn papa een half uurtje met zijn telefoon een filmpje probeerde door te sturen naar mama, waarin zij ook kon meegenieten van mijn prestatie. Papa was zelfs zo trots dat hij vergat te saven in een game, waardoor hij een paar uurtjes opnieuw mocht gaan spelen (hihi)

Ik wil mijn mama en alle andere mama’s van deze site een hele fijne moederdag toewensen. Ik hoop dat jullie allemaal net zo’n lieve mama als mij hebben, en dat jullie ook blij zijn dat het moederdag is, zodat we onze mama’s allemaal lekker in het zonnetje kunnen zetten (ook al regent het de hele dag en kan ik niet met papa en mama gaan wandelen).

Fijne MAMADAG allemaal!

Mothers-day

Bram & Raven bedankt voor deze leuke en speciale inzending!