In deze aflevering van het Total War: ARENA Developer Diaries verteld Luke Kneller van het Creative Assembly’s art team over diverse elementen uit de game zoals de features en gameplay uitdagingen in de Total War’s “arenas” en hoe zij aan hun inspiratie zijn gekomen.

Daarnaast bespreken ze ook de design, spawn points en tot slot beantwoorden ze een aantal vragen die vanuit de community zijn gesteld.

Bekijk hier de derde aflevering Total War: ARENA Developer Diaries hier.


Het overige nieuws vind je hier

Nintendo onthult details over DLC voor Fire Emblem Warriors
----------
Fire Emblem Warriors verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch en New Nintendo 3DS, boordevol spectaculaire content. Maar fans krijgen daarna ook nog de kans om hun avontuur uit te breiden met diverse betaalde DLC-opties die dit jaar en volgend jaar beschikbaar komen. Alle DLC is apart verkrijgbaar voor zowel de Nintendo Switch als New Nintendo 3DS-systemen.

•`Season Pass (20 oktober, € 19,99): De Fire Emblem Warriors Season Pass geeft spelers toegang tot alle drie DLC-pakketten, zodra deze zijn uitgebracht. Elk DLC-pakket bevat nieuwe speelbare personages en wapens. Wanneer spelers de Season Pass aanschaffen voor de Nintendo Switch óf New Nintendo 3DS, ontvangen ze een bruidsjurk voor Lucina.
• Fire Emblem Fates Pack (december 2017, € 8,99): De content in dit pakket is geïnspireerd door Fire Emblem Fates.
• Fire Emblem: Shadow Dragon Pack (februari 2018, € 8,99): Veel van de personages en voorwerpen in dit DLC-pakket verschenen eerder in Fire Emblem: Shadow Dragon.
• Fire Emblem: Awakening Pack (maart 2018, € 8,99): Fans van Fire Emblem: Awakening zullen smullen van deze DLC, want veel content is gebaseerd op deze klassieker.
Meer details over elk DLC-pakket worden binnenkort onthuld.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

TT Isle of Man verschijnt in 2018
----------
Bigben en de studio Kylotonn maken vandaag bekend dat de lancering van TT Isle of Man, die oorspronkelijk was gepland voor november, is uitgesteld tot maart 2018. De game komt beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc.

Het Kylotonn-team en Bigben hebben het volgende bericht voor de community en fans van de game:
“Zoals jullie weten werken we nu al best een tijd aan TT Isle of Man en we zijn op veel punten zeer tevreden over wat we hebben bereikt. We hebben een vrijwel perfecte replica gemaakt van de beroemde Snaefell Mountain Course en de in-game-versie biedt evenveel technische uitdagingen als de tegenhanger in de echte wereld. Nog nooit heeft een videogame zo veel visuele details getoond op zo’n lange racebaan, en dan worden de beelden ook nog eens op zeer hoge snelheid gerenderd.
Toch hebben we na de nodige discussies besloten dat de huidige game niet voldoet aan onze verwachtingen. Dit betreft met name de gameplay en motorfiets-physics. Gezien het belang van deze game, en jullie ervaring, willen we jullie niet teleurstellen. Misschien had je al gezien dat TT Isle of Man oorspronkelijk in november 2017 zou verschijnen, maar we hebben nog wat meer tijd nodig. Daarom hebben we besloten de releasedatum uit te stellen naar maart 2018. Met deze extra tijd kunnen we alle aspecten van de game verbeteren. De beslissing om de game uit te stellen valt ons niet licht, maar we willen jullie echt een ervaring bieden die de legendarische TT waardig is en hopen op jullie begrip!”

De Isle of Man TT is voor elke motorrijder een legende, een race die al 100 jaar geen ruimte biedt voor foutjes, waarbij coureurs met snelheden van dik 300 km/u over dorpsweggetjes scheuren en hun motors door meer dan 200 bochten moeten manoeuvreren om de 60 km van het parkoers te overwinnen.
De game is een exacte reproductie van de race (gereproduceerd op een schaal van 1:1 met laserscantechnologie), op een van de langste circuits ter wereld. TT Isle of Man heeft alle typische kenmerken van het evenement: snelheid, risico’s en extreme sensaties.

TT Isle of Man komt in maart 2018 beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Nieuwe Injustice 2 Trailer onthult Raiden Gameplay
en Black Lightning Premiere Skin
----------
Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben gameplay onthuld met daarin een nieuw personage die beschikbaar is en gedownload kan worden in de veelgeprezen Injustice 2: Raiden uit de wereldwijd bekende Mortal Kombat franchise. In aanvulling op de eeuwige God of Thunder en beschermer van Earthrealm, toont de video Black Lighting, een gloednieuwe Premiere Skin in de Raiden DLC. Black Lightning is toegevoegd aan de Ultimate Edition en Ultimate Pack.

Injustice™ 2, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en -superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. De game is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation® 4 en Xbox One en Red Hood en Sub-Zero zijn ook beschikbaar.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Deze week hebben we weer een leuke giveaway voor World of Tanks!

Je kunt de Sabaton tank in World of Tanks winnen!

Met daarin:
- Primo Victoria tank
- 100% trained crew
- 1 Garageslot
- 1 day of premium
- The Last Stand CD

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?

Like de pagina, deel het bericht en laat in de comments weten waarom jij zou moeten winnen!

De winnaar maken we 8-10-2017 bekend!
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Details bekendgemaakt Pokemon Ultra Sun en Pokemon Ultra Moon
----------
The Pokémon Company International en Nintendo hebben meer details bekendgemaakt over de met spanning verwachte videogames Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. In Pokémon Sun en Pokémon Moon konden Trainers deelnemen aan de Eilanduitdaging. In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zien we de Eilanduitdaging terug, maar deze keer is een aantal uitdagingen anders en er is een nieuwe extra Proef. Naarmate de spelers zich door de Eilanduitdaging heen werken krijgen ze te maken met problemen met de Legendarische Pokémon Necrozma. Trainers gaan geheimzinnige mensen en Pokémon ontmoeten terwijl ze getuige zijn van de nieuwe gevaren die de regio Alola bedreigen.

Er vallen meer dan 400 Pokémon te ontdekken in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. Veel ervan waren niet aanwezig in Pokémon Sun en Pokémon Moon. De verschijning van een aantal van deze Pokémon is afhankelijk van de versie van het spel. In hetzelfde veld met hoog gras waarin Houndoom verschijnt in Pokémon Ultra Sun, verschijnt Manectric in Pokémon Ultra Moon.

In de regio Alola kun je in veel gebieden op Pokémon rijden en kunnen ze je verder helpen op je reis. In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kun je nu met Mantine de golven van de grote oceaan trotseren dankzij de splinternieuwe Mantine Surf. Mantine Surf is niet zomaar een manier om tussen de eilanden van Alola terecht te komen. Het is een sport op zichzelf, waarin Trainers strijden om de hoogste score door een aantal radicale bewegingen uit de kast te halen. Word een professional en haal een stel super coole trucs uit op de zee bij Alola met Mantine Surf!

Een ander nieuwtje in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon is de Alola-fotoclub. Trainers kunnen nu samen met hun Pokémon foto's maken en achtergronden, camerahoeken, trainerskostuums, houdingen en nog veel meer kiezen om fantastische foto's te maken. Na de opnames kunnen de spelers de foto's versieren met coole lijsten en meer dan 100 verschillende stickers om de perfecte foto te creëren. Deze foto's kunnen daarna worden gedeeld met andere spelers door middel van de communicatiefuncties van de Nintendo 3DS-systemen. Wanneer spelers foto's maken met hun Pokémon, gaan hun Pokémon zich nog meer aan hen hechten.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn, vanaf hun introductie op 17 november 2017, ook geschikt voor gebruik met de Pokémon Global Link, een gekoppelde website waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met andere spelers van over de hele wereld door gebruik te maken van opgeslagen gegevens en spelgegevens van hun Pokémon-videogames.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Ubisoft onthult line-up Firstlook Festival 2017
----------
Ubisoft heeft de line-up met aanwezige games op Firstlook Festival 2017, al tien jaar het grootste game-evenement van de Benelux, onthuld. Bezoekers van Firstlook Festival 2017, dat dit jaar plaats vindt op 7 en 8 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht, gaan aan de slag met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, The Crew 2, South Park: The Fractured But Whole, Far Cry 5 en Assassin’s Creed Origins. Bezoekers strijden tegen eSports-kampioenen, maken kans op mooie prijzen en spelen als allereerste vier games die pas later in 2017 en 2018 verschijnen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
Op de booth van Trust Gaming krijgt de populaire tactische online shooter Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een speciaal plekje. Na de release van Operation Blood Orchid, de gloednieuwe update met één nieuwe map en drie nieuwe Operators, is het aan spelers om wederom nieuwe tactieken te blijven bedenken. Bovendien kunnen zij die zeker zijn van hun eigen kwaliteiten, de uitdaging aangaan met Deus eSports, winnaars van Seizoen 1 van het Rainbow Six Benelux Championship, het ESL-toernooi dat de beste spelers in de Benelux tegenover elkaar zet. Weten bezoekers te winnen van Deus eSports, dan gaan zij naar huis met mooie prijzen van Trust Gaming.

The Crew 2
Spelers leven zich uit in The Crew 2, waar creativiteit en vaardigheden zowel alleen als met vrienden alle ruimte krijgen tijdens je reis tot motorsportkampioen. Met de toevoeging van vliegtuigen, boten en ander motorgeweld, is er voor iedereen wat te doen in deze grote open wereld van de Verenigde Staten. Spelers wisselen bovendien op ieder gewenst moment van voertuig en creëren zo hun eigen avontuur. Op Firstlook Festival 2017 spelen bezoekers The Crew 2 voor het eerst in de Benelux. Op de booth van Asus gaan zij als allereerste aan de slag met The Crew 2, die pas op 16 maart 2018 verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

South Park: The Fractured But Whole
The Fractured But Whole is de buitensporige opvolger van het succesvolle South Park: The Stick of Truth uit 2014. Met de toenemende misdaad in South Park zijn de straten gevaarlijker dan ooit. Dit dorp heeft een held nodig. Eric Cartman ziet zijn kans schoon en creëert de beste superhelden-franchise ooit, ‘Coon and Friends’, met zichzelf, The Coon, in de hoofdrol. De speler vervult wederom de rol van de New Kid en wordt lid van Coon & Friends om te vechten voor bekendheid en zijn of haar plek naast de andere kinderen. Dat ervaren bezoekers van Firstlook Festival 2017 op de Ubisoft-booth, voordat de game officieel verkrijgbaar is vanaf 17 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Far Cry 5
Spelers reizen voor het eerst in de Far Cry-serie af naar Amerika en verkennen daar solo of coöperatief de rustgevende maar krankzinnige wereld van Montana. Daar proberen zij te overleven en vechten zij voor vrijheid, of besluiten zij om aan de oever van een meer een hengel op te pakken en even lekker te vissen. Het kan allemaal op de Ubisoft-booth, waar bezoekers van Firstlook Festival 2017 alvast een deel van Far Cry 5 ervaren. De game zelf is pas vanaf 27 februari 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Assassin’s Creed Origins
Ubisofts grootste en populairste franchise keert terug naar het Oude Egypte met Assassin’s Creed Origins. Kruip in de huid van Bayek en ontdek piramides, woestijnen en oeroude Egyptische steden, maar maak ook zeker kennis met Cleopatra, Julius Caesar en vele andere bekende en minder bekende personages. Op de Ubisoft-booth spelen bezoekers van Firstlook Festival 2017 de game al een kleine maand voor de officiële lancering. Assassin’s Creed Origins is namelijk vanaf 27 oktober 2017 verkrijgbaar voor alle Xbox One-platformen, waaronder Xbox One, Xbox One S en Xbox One X wanneer deze op 7 november gelanceerd wordt, PlayStation 4 Pro, PlayStation 4 en PC.

Firstlook Festival 2017 vindt plaats op 7 en 8 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Ubisoft nodigt spelers uit om daar de nieuwste en populairste games te komen spelen. Ook wisselen de medewerkers van Ubisoft graag met fans van gedachten over games en al hun andere passies.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

McLaren gunt blik in de toekomst in nieuwe game
----------
Spelers van de populaire Play Station 4-game Gran Turismo Sport kunnen vanaf 17 oktober 2017 virtueel instappen in een wel heel bijzondere McLaren. De McLaren Ultimate Vision Gran Turismo is ontwikkeld naar aanleiding van een oproep van gamedesigner Kazunori Yamauchi, die autofabrikanten vroeg een visionaire GT-sportwagen te ontwikkelen voor het spel Gran Turismo Sport. En hoewel de McLaren Ultimate Vision Gran Turismo geen prototype is van een toekomstig écht McLaren-model, laat de auto wel zien wat voor soort supercar McLaren rond het jaar 2030 zou kunnen bouwen. Spelers kunnen kiezen uit drie varianten: Performance, Ulterior en Noir.

Omdat de McLaren Ultimate Vision Gran Turismo is ontworpen voor een virtuele wereld en daardoor niet gebonden is aan de beperkingen van een productieauto, kon het team dat de auto bedacht de reële grenzen van het McLaren-design opzoeken en zelfs overschrijden zonder daarbij de kernwaarden van het merk uit het oog te verliezen.

Voor het design van de McLaren Ultimate Vision Gran Turismo geldt dat vorm functie volgt, wat betekent dat elke lijn van het ontwerp een doel heeft. Net zoals McLaren's straatauto's is de virtuele auto direct herkenbaar aan de druppelvormige cockpit met een groot glasoppervlak. En met het idee de bestuurder in alles op de eerste plaats te zetten, is ervoor gekozen het thema 'zitten' geheel anders aan te pakken: in plaats van rechtop voorin in de koets, ligt de bestuurder voorover, plat op z'n buik met de rest van de auto zo compact mogelijk om hem heen gebouwd.

1
McLaren was pionier met het gebruik van koolstofvezel in de Formule 1 en het sterke, lichtgewicht materiaal vormt tegenwoordig het chassis van alle McLarens voor de openbare weg. Ook de McLaren Ultimate Vision Gran Turismo beschikt over veel koolstofvezel delen, zowel in het chassis als de carrosserie, en dat maakt dat de auto een leeggewicht heeft van slechts 1.000 kilo.

De McLaren Ultimate Vision Gran Turismo beschikt over ultrageavanceerde, actieve aerodynamica. Onder de noemer Integrated Active Aero worden kleine klepjes rondom de belangrijkste luchtinlaten geopend en gesloten tijdens het nemen van bochten om grip en neerwaartse druk te creëren, heel anders dus dan het laten bewegen van een compleet oppervlak zoals een spoiler. Hierdoor profiteert het weggedrag van actieve aerodynamica zonder grote bewegende delen, wat nadelig is voor het gewicht en vanwege de complexe techniek. Centraal gemonteerde koolstof-keramische remschijven zorgen voor een laag onafgeveerd gewicht en de bestuurder kan de temperatuur van de remmen tijdens de race in de gaten houden.
De aandrijving wordt verzorgd door een hybride krachtbron. Een twinturbo, 4,0 liter McLaren V8-motor drijft de achterwielen aan, terwijl in elk van de voorwielen een krachtige elektromotor is gemonteerd. Spelers van de game hebben de beschikking over een vermogen van 1.150 pk en 1.275 Nm koppel, direct beschikbaar vanaf stilstand dankzij de elektromotoren en vierwielaandrijving.

Essentieel voor de beleving aan boord is het onovertroffen geluid dat de motor en uitlaat van een McLaren produceren bij het volgas rijden, en daarom is er veel tijd en aandacht besteed om in de McLaren Ultimate Vision Gran Turismo de uitlaat en de hybride aandrijflijn perfect te laten samenwerken om die unieke ervaring mee te kunnen geven, zelfs in de cabine.

Gran Turismo Sport, dat vanaf 17 oktober beschikbaar voor de Sony PlayStation.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

ASUS brengt ZenFone 4-familie naar Benelux
----------
ASUS CEO Jerry Shen heeft vandaag de langverwachte ZenFone 4 smartphones onthuld op het We Love Photo-persevenement in Rome: de ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie and ZenFone 4 Max. De ZenFone 4 introduceert de eerste smartphone-familie waarbij de gehele lijn is uitgerust met dubbele camera’s op de voor- of achterkant. Hierdoor kunnen gebruikers de beste foto’s maken, van elke afstand en onder alle lichtomstandigheden.

De ZenFone 4 is een 5,5 inch Android™ smartphone met een luxueus design en ongeëvenaarde fotografische mogelijkheden. Het systeem met dubbele camera’s heeft een hoofdcamera met een flagship Sony IMX362 imagesensor en een extreem lichtsterke f/1.8-lens met ongelooflijke prestaties bij weinig licht, voor prachtige foto’s bij nacht of binnenshuis. Bovendien heeft hij een 120° groothoeklens waardoor je meer vrienden en een groter deel van de omgeving in je foto’s kunt vastleggen.

De ZenFone 4 is uitgerust met een Snapdragon 630-processor waardoor hij razendsnel, maar ook efficiënt werkt. Door een krachtige 3300mAh-batterij en ASUS BoostMaster fast-charge-technologieën, gaat de ZenFone 4 lang mee maar laadt hij ook snel weer op. Samen met 4GB werkgeheugen en de Adrena 508-gpu is de ZenFone 4 klaar voor de toekomst. Verwacht soepele, snelle ervaringen met de nieuwste apps en 3D-games. De ZenFone 4 (64GB) is verkrijgbaar vanaf €499.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Ontdek de physics van WRC 7
----------
Bigben en Kylotonn delen info van de ontwikkelaars over de physics van de wagens, en hoe profs hebben geholpen om de sensatie van het racen realistischer dan ooit te maken. WRC 7, de officiële game van het 2017 FIA World Rally Championship (WRC), is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc.

Rui Soares, een WRC-monteur, analyseert de physics van WRC 7. Hij deelt zijn indrukken van het racen in de game, dat nog realistischer is dankzij compleet vernieuwde physics en zeer uitgebreide afstelmogelijkheden. Deze verbeteringen laten spelers hun voordeel doen met alle nieuwe eigenschappen van de WRC 2017-wagens, die krachtiger, lichter en nerveuzer zijn.

WRC 7 is verkrijgbaar voor Playstation® 4, Xbox One en pc.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Aan welke games moet jij denken? ... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Geef een reactie hieronder