PrijsvraagACBF

Na het grote succes van de Assassin’s Creed Gauntlet actie zijn we erg blij dat we in samenwerking met Ubisoft een Assassin’s Creed pakket mogen weggeven!

Wat zit er in het pakket?:

 • Assassin’s Creed IV: Black Flag – T-shirt
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag – MEGA vlag (is niet te zien in de foto maar ongeveer 1,5 meter breed)
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag – Tas
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag – Play-sword
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag – Notebook
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag – Skull kaars
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag – Flint-gun sleutelhanger
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag – Poster
 • Assassin’s Creed Brotherhood – Novel

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor dit pakket? Overtuig ons waarom je dit pakket MOET winnen als grote fan. Bv door ons te vertellen op welke originele plek de vlag gaat wapperen of welk kantoor gevecht je aangaat met je play-sword etc.

Let er op dat je hier op de site je comment plaatst of via de Facebook post op onze pagina (deze comments komen namelijk in de post op de website). We gaan de 20-11 om 20:11 de keuze maken uit alle comments hier, dus je hebt een week om iets te verzinnen. “Nothing is true, everything is permitted.”

 

(365Crew members zijn uitgesloten van deze actie, verder verzenden wij het pakket enkel naar een adres in Nederland)

37 reacties

 1. Psychic_Mantis
  Psychic_Mantis

  Ik MOET dit pakket winnen, want ik ben al langer dan vandaag fan van piraten én Assassin’s Creed, lees graag, en heb méér dan genoeg lege plekken in mijn (woon)kamer die opgeleukt kunnen worden met deze vlag en poster! Tevens heb ik al te vaak leuke dingen langs mijn neus voorbij zien komen, en dit pakket wil ik écht niet missen!

  Beantwoorden
 2. Keelie Saurus

  Ik MOET dit pakket winnen, omdat een diehard Assassins Creed fan ben. Men kamer staat helemaal in het thema van de Creed. En kwil graag die super awesome poster erbij hangen. En ja een zwaard heb je wel nodig om die iritante collegas aan te pakken ;p En één keertje winnen zal ook wel eens vet zijn 😀 LIVE BY THE CREED<3

  Beantwoorden
 3. Halil Alkan

  een vlag op mijn kamer zou perfect zijn om aan te tonen waar t voor staat oftewel the creed een zwaard om de eer te beschermen van t vlag tegen de grootste vijanden van de assassins oftewel de kwaadzuchtige tempeliers 😛

  vette actie,geweldige fantasieën, AC is echt maar dan ook echt het mooiste franchise dat men leert over bepaalde dingen uit de geschiedenis en kan wel zeggen dat ze super leerzaam zijn

  Beantwoorden
 4. Bente van Dijk

  Dit pakket zou ik erg graag willen !! ondanks dat ik die gauntlet heb gewonnen waag ik nogmaals mijn kans, de muur achter mijn verzameling figurines is nog erg leeg dus die vlag zou de ideale opvulling zijn !! Daarnaast is dat T-shirt volgens mij een limited edition versie die dus niet te bestellen is bij Large of dergelijke winkels.. en die mag dus niet ontbreken in mijn collectie !!

  Beantwoorden
 5. Raven 80 NL
  Raven 80 NL

  Ik zou dit graag winnen zodat ik eindelijk een vlag op mijn auto heb waarmee ik de weg op kan gaan en mensen plunderen in hun auto’s met een zwaard, waarbij ik een t-shirt aan heb en de buit in een tas doe, waarna ik in mijn noteboek mijn buit vastleg en na een gehele dag wegpiraat te hebben gespeeld terug ga naar mijn schuilplaats, die alleen te open is met een speciale sleutelhanger, ik lekker onderuit gezakt een boek kan lezen bij kaarslicht.

  A Wegpiraat Life for me!!!! ARGH!!!

  Beantwoorden
 6. Fred Bruining

  omdat dit wellicht 1 van mijn laatste kansen is om bij jullie iets van AC te winnen.En het is leuk je collega’s achter na te rennen met dat zwaard. Sander Boshuizen je bent gewaarschuwd!

  Beantwoorden
 7. Rombout Van de Riet

  My turn!!! Als ik die vlag heb ga ik door mijn school rennen als een olympies kampioen!!! de poster inlijsten en ophangen 😀 opscheppen met de flint-lock sleutelhanger :3 de kaars voor een romanties moment bewaren 😛 ik weet niet of er dingen in het notebook staan maar als hij leeg is schrijf ik er verhalen in!!! playsword spreekt voor zig zelf, mensen wacken van yar yar im a pirate 🙂 En ik zal opscheppen met het T-shirt ;3 (en ik ben ook fan van de series maar ik heb geen tatoos ofzo wand dan moet ik van alle games 1 en dan ja :3 dat past nooit van zijn lang zal ze leven xD) LONG LIVE BEING A ASSASSIN WHO CAN DISAPEAR WHIT RIPPING OF POSTERS OF WALLS!!!!

  Beantwoorden
 8. Gaby van den Akker

  Ik MOET niks…maar zou het erg leuk vinden als ik dit pakket win..en dan niet eens voor mezelf maar voor mijn neef Sander Boshuizen hij is de grootste fan die ik in mijn omgeving heb gezien..hij heeft zelfs een mooie tattoo…een zeer leuke bijkomstigheid is dat hij Fred Bruining achterna kan zitten met het zwaard dat hij wint haha maar ik weet zeker dat deze spullen het beste bij sander thuis tot zijn recht komen dus als ik win maak je meerdere mensen blij waarvan 1 iemand heel blij… En daar wordt ik blij van…sander zijn vrouw wordt er ook erg blij van dat haar man blij is…enenz hihi kortom 2 gezinnen blij………dus ja….in mijn ogen is het dus gewoon erg leuk als ik de prijs win…

  Beantwoorden
 9. RalphK87
  RalphK87

  Vanaf de hoogste kast op mijn kantoor synchronise ik de omgeving, vervolgens doe ik een aerial kill op mijn target met het zwaard… waarna ik mij weer rustig begeef/mingle tussen mijn collega’s en weer “gewoon” aan het werk ga… dit kan natuurlijk alleen als ik win

  Beantwoorden
 10. Patrick

  Lijkt me heel mooi om te winnen, ben sinds deel 1 fan van de Assassins Creed Games maar helaas nog nooit een prijs gewonnen aangezien het meestel ook in de US is dat ze prijzen weggeven grijp je er vaak altijd naast. Mooi dat er dus is iets in NL gedaan word en hopelijk win ik na al die jaren is een keer iets. Die grote vlag lijkt me trouwens echt helemaal te gek, die zou dus mooi aan de muur gaan. Succes allemaal en gefeliciteerd voor de gelukkige die wint.

  Beantwoorden
 11. Nikki
  Nikki

  20:11 – De winnaar van het pakket is bekend: Van harte Rombout Van de Riet!

  Stuur een PM met je gegevens en dan zullen wij je het pakket toesturen (en een leuke fotoreportage achteraf is wel wenselijk 😉 )

  Beantwoorden

Geef een reactie hieronder