Welkom op de website van The Dutch Gamers, de community van 365Gaming!

Wat begon in 2012 met 365Gaming als website om lezers op de hoogte te houden van het laatste game nieuws en de feitjes uit de gamewereld, is uitgegroeid tot een grote Facebook community waarbij we Nederlandse gamers samen brengen.

Na een explosieve groei op Facebook in 2017 is besloten om de The Dutch Gamers samen te voegen met de reeds bestaande website van 365Gaming. Op deze manier kunnen meer faciliteiten geboden worden aan de leden die helaas niet mogelijk zijn op Facebook.

Maar wat voor een meerwaarde geeft deze site?

De nieuwsberichten posten we nu een aantal maanden niet meer op de website maar op Facebook maar onze reviews kunnen jullie wel hier vinden. Een website geeft nu eenmaal qua indeling net iets meer mogelijkheden dan een medium als Facebook. Ook om sneller door verschillende reviews te bladeren.

Daarnaast schrijven een aantal van de crewleden ook graag columns, die blik geven in het leven van ons als gamers. Hoe de passie is ontstaan, hoe game-relaties zijn opgebloeid maar soms ook de serieuze kant van het game-leven. We proberen het leven van de gamer centraal te laten staan, dus ook de impact van gamen naast het gamen zelf. Deze verdienen een speciaal plekje en zouden anders onder een berg gaan nieuwsberichten kunnen verdwijnen.

Give-Aways zijn een belangrijk onderdeel hebben we gemerkt, wij gamers (of wij Nederlanders ;P ) krijgen graag stuff for free. Dus met een los onderdeel op een website zijn deze give-aways wat sneller te vinden.

De komende tijd gaan we op de frontpage ook speciale spotlight maken voor channels van jullie, een Twitch kanaal, Youtube pagina etc. Op de Twitch Pagina van The Dutch Gamers worden al streams gehost, en dit gaan we doorzetten naar de website.

Verder gaan we de clans van TDG beter highlighten, de Playstation, Xbox & Steam community beter promoten zodat jullie elkaar makkelijker kunnen vinden. Allemaal zaken waarbij we hopen dat ze een meerwaarde gaan brengen de komende maanden. Hou dus zeker de ontwikkelingen in de gaten!

We proberen het zo luchtig mogelijk te houden en zo nu en dan met een knipoog, gewoon no nonsense, van gamers voor gamers.

Veel plezier en game on!
The Dutch Gamers Crew


FACEBOOK
The Dutch Gamers

Dutch Gamers


COLOFON

Opgericht
: November 2012
KvK: 58925295
Gevestigd te: Apeldoorn

Correspondentieadres: Postbus 2413, 7302 EP Apeldoorn

Telefoon: +31 (0) 553 125 115 (tijdens kantooruren)
E-mail: via contactformulier


THE DUTCH GAMERS IS EEN ONDERDEEL VAN DE 365GAMING GROUP


CREW

 

Jack

Jack Gotti

Chief Editor & Press contact
Nikki

Weerwolff

Chief Editor & Webmaster
Google+
MagicMythic

Magicmythic

Managing Editor
Google+
365Kinderjury

365kinderjury

Kinderjury
ZillioN2210

Zillion2210

Editor & Social Media
Google+
DudeCaz

DudeCaz

Contributor
Eric

AgentSmithNL

Contributor
Foxfire49

Foxfire49

Contributor
Ins0mnia

Ins0mnia

Contributor
Jay-C

Jay-c

Contributor
Juulleke

Juulleke

Contributor
Google+
Merdahn

Merdahn

Contributor
Shadowslass

Shadowslass

Contributor
Google+
ShakingApoc79

Shakingapoc79

Contributor
Valkie71

Valkie71

Contributor
Google+
XBloodScarlet

Xbloodscarlet

Contributor