Resident Evil, menig gamer kent de game reeks, daarnaast hebben we ook al een aantal films voorbij zien komen. Naast de release van Resident Evil 7: Biohazard kunnen we ook vol spanning genieten van de nieuwste Resident Evil film, genaamd The Final Chapter! En wij geven 3 x 2 vrijkaarten (bioscoop naar keuze) weg om lekker samen te griezelen!

Resident Evil: The Final Chapter is gebaseerd op de populaire video game serie. Dit is het laatste deel in de meest succesvolle video game film-franchise aller tijden, die tot dusver wereldwijd meer dan een miljard dollar heeft opgebracht.

Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de zombies had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon – The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de laatst overgebleven overlevenden van de apocalypse.

Wat is jouw Resident Evil moment waarbij je nekharen omhoog gingen staan? Laat het ons op de Facebook pagina weten en wie weet zit je straks lekker te gillen in de bios!