Afgelopen Gamescom kwam Wargaming met een nieuwe samenwerking met de Zweedse rockband Sabaton. Sabaton en Wargaming hebben samen een community concert georganiseerd met als klap op de vuurpijl ook nog eens een speciale Sabaton Panzer.

Wil je deze tank winnen met extra’s en de laatste Sabaton CD, doe dan mee met de prijsvraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

World of Tanks – Primo Victoria Sabaton Giveaway

21 reacties

  1. Roy Van Der Plas

    Niet geschoten is altijd mis. En met Sabaton vol hard aan tijdens het spelen van WoT moet je toch wel Blijven schieten! 😛 Blijft 1 van mijn favoriete bands, dus we gaan maar schieten en kijken of ik raak 😛

    Beantwoorden
  2. Dennis van Loenen

    Reden waarom ik moet winnen is omdat ern maatje continu zeurt dat ik moet spelen. En dan speel je het eindelijk en heb ik zo weinig keus nog voorsat je kan unlocken terwijl hij al op 50 tanks zit.

    Beantwoorden

Geef een reactie hieronder