Uitgever SOEDESCO heeft aangekondigd dat de fysieke PlayStation® 4, Xbox One en PC versie van Action Adventure World to the West vanaf vandaag in de schappen ligt. Ook is de game nu te downloaden in diverse online stores.

Wereld van Teslagrad
World to the West is een cartoony, top down 3D action adventure game geïnspireerd op Europese adventure comics. De game geeft een hele nieuwe kijk op de wereld die developer Rain Games introduceerde in hun succesvolle debuut-game Teslagrad. Spelers zullen sommige personages herkennen, maar ook veel nieuwe gezichten tegenkomen.

Er zijn vier speelbare characters, elk met hun eigen motivatie, vaardigheden en verweven storylines. Alle vier proberen ze te ontkomen aan de wraak van een oude voorspelling. Spelers reizen door corrupte kolonies, weelderige jungles en bevroren toendra’s, terwijl ze proberen de geheimen van een vergeten beschaving te ontrafelen.

Features

  • Keer terug in de Teslagrad-wereld en kom oude, maar ook nieuwe characters tegen
  • Kies een van de vier speelbare helden, elk met hun eigen afkomst, identiteit en vaardigheden
  • Ontdek een levendige wereld gevuld met behulpzame en niet-zo-behulpzame characters
  • Ervaar naadloze overgangen tussen vechten en puzzelen, waardoor je op het puntje van je stoel zit
  • Strijd met vijanden, overtuig ze van jouw zienswijze, of ontwijk ze helemaal

Ontdek geheimen, meer geheimen en geheimen in geheimen. Ontdek alle mysteries die World to the West te bieden heeft

 


Het overige nieuws vind je hier

Nieuwe Pokémon app vanaf vandaag beschikbaar - Magikarp Jump
----------
The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat Magikarp Jump nu kosteloos gedownload kan worden in de App Store en via Google Play.

Train je Magikarp om zo hoog mogelijk te stijgen in Magikarp Jump! De langzame Magikarp staat nu volop in de schijnwerpers met deze leuke nieuwe app voor iPhone-, iPad- en Android-apparaten. Je moet je Magikarp eten geven en trainen zodat de sprongkracht van deze Pokémon ongekende hoogtes bereikt. Vervolgens ga je de strijd aan om uit te vinden of jouw Magikarp de beste is. Kan jouw Magikarp het niveau van League Champion bereiken?

Als Magikarp tijdens jouw training wordt uitgeschakeld of zich terugtrekt bij het bereiken van level 20, begin je opnieuw met een nieuwe generatie Magikarp. Maar niet alle vooruitgang gaat verloren: jouw nieuwe Pokémon gaat iets sterker van start dan je vorige. Blijf elke Magikarp trainen tot deze de top van de toernooiladder heeft bereikt!

Houd tijdens de training van jouw Magikarp je ogen open voor Pokémon die je willen helpen. Sommige Pokémon die je tegenkomt geven je eten zodat jouw Magikarp goed gevoed blijft. Als je goed presteert in springtoernooien ontvang je foto's van jouw prestatie. Je kunt deze foto's online delen met je vrienden om aan iedereen te laten zien hoe goed je jouw Magikarp hebt getraind.

In Magikarp Jump kun je ook in-app-aankopen doen waar je echt geld kunt besteden voor allerlei zaken om je training te versnellen, je voedselvoorraad aan te vullen en om meer Magikarp te vangen. Je kunt ook decoratie kopen om de leefomgeving van jouw Magikarp aan te passen.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

LEGO Marvel Super Heroes 2 release officiële aankondigingstrailer
----------
Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de officiële aankondigingstrailer uitgebracht voor LEGO® Marvel Super Heroes 2, met een groot aantal iconische Marvel-superhelden en -schurken uit verschillende tijdperken en werelden, waaronder personages uit Guardians of the Galaxy, Groot, Rocket Raccoon, Star-Lord, Gamora en Drax, plus Doctor Strange, Doctor Octopus, Green Goblin, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Man 2099, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye, Iron Man, Ms. Marvel, Ant-Man, Captain Marvel, Kang de Veroveraar en nog veel meer!

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, waarvan stripverhaalveteraan Kurt Busiek co-auteur is, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO® humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar en gaan naar het oude Egypte, het Wilde Westen, Sakaar, New York in 2099 en nog veel meer Marvel-omgevingen.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is vanaf 14 november 2017 verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, en pc. Het spel wordt voor de feestdagen uitgebracht voor Nintendo Switch™.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Far Cry 5 komt naar hartje Amerika op 27 februari 2018
----------
Spelers ervaren binnenkort de chaos, onvoorspelbaarheid en hardheid van de Far Cry-serie met Far Cry 5 op PlayStation 4 (Pro), Xbox One (waaronder Project Scorpio) en Windows PC. Spelers reizen voor het eerst in de serie af naar Amerika en verkennen daar solo of in coöp de rustgevende maar krankzinnige wereld van Montana. Daar proberen zij te overleven en vechten zij voor vrijheid. Far Cry 5 is in ontwikkeling bij Ubisoft Montreal, in samenwerking met andere Ubisoft studio’s*, en is vanaf 27 februari 2018 verkrijgbaar.

Als nieuwe junior hulpsherrif van het fictieve Hope County in Montana, ervaren spelers dat hun komst een jarenlange stille, maar gewelddadige staatsgreep door een fanatieke doomsday sekte, the Project at Eden’s Gate, in versnelling zet. Overrompeld en meegesleept in een machtsstrijd, moeten spelers de plannen van de sekte ontwrichten en het verzet helpen om Hope County’s gemeenschap en zichzelf te bevrijden.

Belegerd en afgeschermd van de rest van de wereld, bundelen spelers hun krachten met inwoners van Hope County en vormen ze het verzet. De strijd brengt spelers naar unieke locaties in Hope County, die verschillende gameplay-ervaringen bieden. Spelers besturen gedurende hun reis onder andere vliegtuigen tijdens luchtgevechten met sekteleden boven Big Sky Country. Bij het opsporen van sekteleden en het verzamelen van overlevingsmiddelen reizen spelers door akkers, bossen, bergen en rivieren, en kruipen zij achter het stuur van iconische muscle cars, ATV’s, boten en meer. Voertuigen zijn tevens handig als bescherming tegen aanvallen van wilde dieren, maar zijn ook de ideale manier om te ontsnappen als het even niet gaat zoals gepland.

Om de sekte neer te halen, moeten spelers gebruikmaken van elk wapen dat ze kunnen vinden, waaronder geweren en granaten, maar ook handwapens zoals een sloophamer of een honkbalknuppel. Daarnaast kunnen spelers ‘Guns for Hire’ rekruteren uit een groot aantal personages, of zelfs ‘Fangs for Hire’, speciale dieren zoals beren en poema’s waarmee je jouw speelstijl aanvult. Spelers kiezen zelf hoe ze een situatie benaderen en hoeveel chaos ze veroorzaken. Far Cry 5 brengt ook de Map Editor terug, waarmee spelers nieuwe en eindeloze speelwerelden kunnen creëren. De Map Editor bevat nieuwe opties die een extra dimensie aan de door fans gecreëerde content toevoegen. Meer details hierover volgen binnenkort.

Spelers op PlayStation 4 ontvangen een gratis Far Cry 5 skin pack bij aankoop van de game.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een video uitgebracht die dieper ingaat op de spannende gameplay van Cars 3: Vol gas voor de winst, het aankomende racespel geïnspireerd op Cars 3 van Disney•Pixar. De gedetailleerde gameplay-video laat zien hoe geliefde personages zoals Bliksem McQueen en Cruz Ramirez en de nieuwe rivaal Jackson Storm, het tegen elkaar opnemen om de ultieme racekampioen te worden.

De video toont de uitgebreide variatie aan races in Cars 3: Vol gas voor de winst, waaronder:
• 6 spannende spelmodi:
o Race: Spelers kunnen op de baan in actie komen tegen Bliksem McQueen en de rest om de ultieme uitdaging aan te gaan.
o Stunt-showcase: Spelers kunnen van hellingen af racen om in de lucht te springen en zoveel mogelijk stunts uit te voeren voordat de tijd om is. Ze krijgen punten voor elke geslaagde stunt en veilige landing.
o Snelste-ronde-race: Spelers kunnen racen tegen hun eigen beste tijd en proberen om een nieuw baanrecord te vestigen.
o Stuntpark: Een gebied waar spelers kunnen racen, stunts kunnen uitvoeren, uitdagingen kunnen aangaan of gewoon lekker kunnen rondrijden in hun eigen tempo. Er zijn geen regels! Oefen stunts, ga uitdagingen aan of rijd lekker rond voor eindeloos plezier.
o Afvalrace: Verzamel en gebruik allerlei power-ups om zoveel mogelijk crash-karts uit te schakelen. Als de tijd om is, wint de speler met de meeste punten.
o Battle-race: Spelers kunnen power-ups verzamelen en gebruiken terwijl ze hun wagens op de proef stellen tegen die van vrienden en familie om zelf de ultieme kampioen te worden.
• 4 Master Level-evenementen, tegen Takel de Grote, Miss Fritter, Chick Hicks en Jackson Storm
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Ervaar nu de bloedstollende sensatie van rallycross in DiRT 4
----------
Vandaag brengen Codemasters en Koch Media de nieuwste DiRT 4 trailer naar buiten. In de trailer zijn de vetste rallycross content op verschillende circuits en klassen te zien. Bekijk de trailer nu op het officiële DiRT YouTube-kanaal: www.youtube.com/dirtgame

DiRT 4 is de officiële game van de FIA World Rallycross kampioenschappen. In de trailer zijn racende Supercars te zien op Lohéac Bretagne, Montalegre, Lydden Hill, Hell en Holjes. Naast de Supercar klasse, kunnen spelers in DiRT 4 ook racen in RX2, Super 1600s, Group B classics en crosskarts. DiRT 4 is daarmee de ultieme rallycross ervaring.

Met de hulp van tweevoudig FIA World Rallycross kampioen, Petter Solberg, is er alles op alles gezet om de rallycross besturing van DiRT 4 zo echt mogelijk te maken.

Rallycross draait om bloedstollende multicar circuit races op asfalt en off-road dirt banen. De korte races duren vier tot 6 laps en elke auto moet minimaal één ‘Joker Lap’ racen. Deze speciale Joker Lap is langer dan de standaard lap en draait om tactisch wheel-to wheel racen. Bestuurders nemen het in vier kwalificatierondes tegen elkaar op voordat ze tegen de top op mogen racen in de halve finale en de finale. De supercar klasse in de FIA World Rallycross kampioenschappen is beestachtig snel, binnen twee seconde trekken de auto’s op van nul naar bijna 100 km/h. Daarmee zijn ze nog sneller dan de auto’s uit de Formule1.

DiRT 4, beschikbaar vanaf 9 juni voor de PlayStation® 4 computerentertainmentsysteem, Xbox One en Windows PC, daagt je uit om Fearless te zijn wanneer jij het stuur overneemt van 's werelds meest iconische en krachtige off-road voertuigen. Dankzij twee verschillende besturingsmodi, Gamer en Simulation, biedt DiRT 4 zowel diepgang als toegankelijkheid voor oude en nieuwe spelers van de franchise. Met het innovatieve Your Stage-systeem stelt de game je in staat om met een druk op de knop een nagenoeg oneindig aantal unieke rallybanen te maken. Your Stage biedt rally-spelers de gelegenheid om langere, meer technische banen te maken, terwijl nieuwkomers eenvoudigere, kortere banen kunnen maken om hun vaardigheden bij te schaven.

Key Features:
•RUIM 50 VAN DE MEEST ADEMBENEMENDE OFF-ROAD WAGENS OOIT GEBOUWD – Inclusief de Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STi NR4 en Audi Quattro S1 E2
•5 WAANZINNIGE RALLYLOCATIES MET MILJOENEN ROUTES – Australië, Spanje, Michigan, Zweden & Wales
• DE OFFICIËLE GAME VAN DE FIA WORLD RALLYCROSS – Race op Montelegre, Lohéac, Hell, Holjes & Lydden Hill in diverse series
• LANDRUSH – Short-course dirt track-racing in Pro Buggies, Pro 2 Trucks, Pro 4 Trucks en Crosskart-voertuigen in Californië, Nevada en Mexico
• JOYRIDE – Laptime-uitdagingen, smash-uitdagingen, free-play area en stuur uitdagingen naar vrienden
• DiRT ACADEMY – Vertrek naar de Dirtfish Rally School in Washington, USA, en leer de vaardigheden en technieken om de allerbeste te worden!
• CAREER MODE – Creëer je coureur, neem deel aan diverse disciplines, vind sponsors en bouw aan je team met heldere doelen en beloningen
• COMPETITIVE GAMING – Neem deel aan dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uitdagingen tegen andere spelers van over de hele wereld
• DE NEXT GENERATION VAN RACENET – Live ladder, divisies en toernooien, cross-platform klassementen, verbeterd CREST telemetriesysteem
• TUNING – Pas je wagen aan op basis van voertuig, track, weersomstandigheden en je racestijl
• SCHADE & REPARATIES – Je ziet je wagen echt schade oplopen dankzij het verbeterde en realistische schademodel. Je kunt schade tussen races laten herstellen door monteurs aan het werk te zetten in de Service Area van je team, maar die krijgen slechts beperkt de tijd!
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

ESO: Morrowind | Details over de Launch Timing vrijgegeven
----------
De aankomende launch van The Elder Scrolls Online: Morrowind is een wereldwijd event waarbij de servers gelijktijdig live zullen gaan zodat spelers op hetzelfde moment de boot naar Vvardenfell kunnen nemen en samen aan hun avontuur kunnen beginnen.

Vandaag kondigt ZeniMax Online Studios aan dat de servers van ESO: Morrowind op 6 juni om 11u00 gelijktijdig live gaan. De launch komt na een onderhoudsperiode waarop de servers niet toegankelijk zijn en een update krijgen als support voor de nieuwe avonturiers in Vvardenfell.

Retailers zullen de spelers de kans geven de game op voorhand te kopen met oog op pre-loaden.
In Europa zal de game op dinsdagochtend 6 juni bij de retail verkrijgbaar zijn.

We kijken er naar uit om spelers uit de hele wereld in Vvardenfell te verwelkomen.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Xbox Game Pass wordt 1 juni gelanceerd met 100+ games; Early Access voor Xbox Live Gold leden begint vandaag
----------
Vandaag heeft het Xbox team aangekondigd dat Xbox Game Pass 1 juni 2017 breed wordt gelanceerd. Vanaf vandaag is Xbox Game Pass al met exclusieve Early Access voor Xbox Live Gold leden beschikbaar.

Xbox Game Pass is een nieuw lidmaatschap voor Xbox One, waarmee je geniet van onbeperkte toegang tot meer dan 100 toptitels voor Xbox One en Xbox 360. Elke maand worden nieuwe games uit verschillende genres toegevoegd aan de collectie, waardoor je steeds nieuwe games kunt uitproberen voor een vast, laag bedrag per maand. De games download je direct naar je console en speel online of offline in maximale kwaliteit, zonder problemen met streaming of verbinding. Bespaar daarnaast 20% op Xbox One games uit de collectie en 10% op alle bijbehorende uitbreidingen.

Xbox Game Pass sluit aan bij andere programma's die uniek zijn voor het Xbox-platform, waaronder Xbox One Backward Compatibility en Xbox Play Anywhere.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Acer introduceert gloednieuwe Nitro 5-notebooklijn voor casual gaming
----------
Acer heeft vandaag zijn nieuwe lijn Nitro-notebooks voor casual gamers aangekondigd. De eerste tak van de Nitro-familie van Acer, de Nitro 5-serie, vormt een mooie balans tussen krachtige prestaties en een strak, stijlvol design. Acer biedt een scala aan configuraties met populaire graphics en processoren, en geeft consumenten zo keuze uit een groot assortiment, met modellen voor elk budget en elk soort gebruik.
Gamers kunnen kiezen uit configuraties1 met maximaal NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti-graphics in combinatie met een Intel® Core™ i7-processor van de 7e generatie, en modellen met AMD Radeon™ RX550-graphics in combinatie met een AMD-processor uit de A-serie van de 7e generatie. Op alle modellen draait Windows 10 en wordt tot 32 GB aan DDR4-geheugen van 2400 MHz ondersteund.

Bepaalde modellen1 zijn voorzien van supersnelle PCIe SSD's (tot 512 GB), optioneel in combinatie met een HDD voor opslag (tot 2 TB). Hierdoor starten ze sneller op en worden games sneller geladen. Een Gigabit Ethernet-poort zorgt voor snelle, betrouwbare bedrade verbindingen en de 802.11ac 2x2 MIMO-technologie voor razendsnelle draadloze connectiviteit. Tot de vele poorten behoren onder andere een USB 3.1 Type-C-poort (1e generatie), een USB 3.0-poort waarmee het apparaat ook kan worden opgeladen wanneer het is uitgeschakeld, twee USB 2.0-poorten en een HDMI 2.0-poort die ondersteuning biedt voor refresh-rates tot 90 Hz.
Een gamesysteem is natuurlijk niet compleet zonder thermische oplossing om warmte te beheersen en het systeem optimaal te laten draaien. Daarom is de Nitro 5 voorzien van een dubbele ventilator met Acer Coolboost™-technologie. Die zorgt voor hogere ventilatorsnelheden en een grotere koelcapaciteit, en stelt gebruikers in staat om het koelproces handmatig in te stellen wanneer bij intensief gebruik een extra boost nodig is.

Alle modellen hebben een haarscherp FHD (1920 x 1080) IPS2-beeldscherm van 15,6 inch. Dolby Audio™ Premium- en de Acer TrueHarmony™-technologie produceren een ongelooflijke geluidsdiepte. Samen zorgen deze features voor een overweldigende game- en filmbeleving.

Het verfijnde design van de Nitro 5 heeft een matzwarte behuizing en een fijngestreepte afwerking. Langs de achterkant van de notebook loopt een soepel, strak vormgegeven rood scharnier boven een indrukwekkend, zwart ventilatorrooster. Het toetsenbord heeft rood backlight. Voor meer gebruiksgemak zijn de WASD-toetsen en het touchpad bovendien roodomlijnd.

De Acer Nitro 5 is verkrijgbaar vanaf augustus in de Benelux vanaf € 1099,-.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia nu beschikbaar voor Nintendo 3DS
----------
Wanneer het continent Valentia door een burgeroorlog wordt verscheurd, is de laatste hoop gevestigd op twee jeugdvrienden die elkaar al lang niet meer hebben gezien. Zij moeten bondgenoten verzamelen, zich herenigen, en de vrede herstellen in Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen. Deze nieuwe versie van het eerder alleen in Japan verschenen Fire Emblem Gaiden brengt deze klassieke, strategische RPG voor het eerst naar Europa. Opnieuw gemaakt, geremasterd, en met meer content dan ooit.

Volgend op de release van het free-to-start Fire Emblem Heroes voor smart devices, laat Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia spelers het commando voeren over de twee aparte legers van Alm en Celica, die elk op hun eigen manier de vrede in het continent Valentia willen herstellen. De verhalende content van de game is aanzienlijk uitgebreid met nieuwe helden om te rekruteren, nieuwe vijanden om te verslaan, en een nieuwe speelbare proloog die de voorheen onbekende geschiedenis tussen Alm en Celica verkent. De dialogen tussen personages in het hoofdspel zijn nu volledig ingesproken in de Engelse taal, terwijl de tussenfilmpjes van de filmanimators van Studio Khara het verhaal wonderschoon tot leven wekken.

Ook nieuw in de serie is de mogelijkheid om met Alm en Celica vrijelijk en in drie dimensies kerkers en grotten te verkennen. In deze omgevingen zijn vijanden gewoon zichtbaar, zodat spelers ze kunnen ontlopen, of juist de eerste klap kunnen uitdelen, om het daarop volgende gevecht met een voordeel te beginnen. Elke kerker bevat ook een Mila’s Statue waarbij personages kunnen promoveren of van klasse kunnen veranderen. Sommige grotten bevatten ook heilige bronnen die eigenschappen van helden blijvend kunnen verbeteren.

Spelers kunnen ook de amiibo-figuurtjes van Alm en Celica gebruiken die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn. Elk personage ontgrendelt een exclusieve kerker. In zo’n kerker kunnen de helden voorwerpen verdienen en eindbazen verslaan om hun leger verder in level te laten stijgen. Tijdens gevechten kunnen spelers ook een deel van de gezondheid van Alm of Celica opofferen om met behulp van een amiibo een zogenaamde ‘Illusory Hero’ op te roepen. Dit is een tijdelijke, computergestuurde bondgenoot, en het werkt ook met de Fire Emblem-amiibo uit de Super Smash Bros.-verzameling, inclusief Marth, Lucina, Ike, Roy, en de binnenkort verschijnende Corrin-amiibo. Bekijk alle compatibele amiibo op de website.

Herenig jeugdvrienden en herstel de vrede in een door oorlog verscheurd continent in Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, nu verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook

Geef een reactie hieronder