minecraft giveaway

Yeah, we hebben vakantie!!! Sommige kinderen hadden al vakantie, maar nu vandaag wij ook! Lekker relaxen en leuke dingen doen! Vandaag is het toch een beetje feest. En het is extra feest want we mogen Minecraft boeken weggeven.

We hebben 10 boeken gekregen om weg te geven voor jullie, leuk he? Elke week geven we set van 2 boeken weg, dus dan is er de hele vakantie wat te winnen. En nu dus ook eens voor de kinderen en niet alleen de volwassenen 😉 De papa’s en mama’s (of ooms, tantes, opa’s & oma’s) mogen ook wel meedoen hoor, want die snappen het ook niet altijd en dan is een boek best wel handig. Maar de kinderen hebben voorrang om te winnen.

Je kunt de boeken lekker op vakantie lezen of misschien als het te warm is buiten of misschien wel regen, dan mag je misschien wel gamen. Gelukkig hebben we toch geen huiswerk 😉 . Om te winnen moeten je papa of mama dat even schrijven hier, of misschien heb je ook zelf wel Facebook. Als je er een tekening bij maakt, of een voorbeeld van wat jij hebt gemaakt in Minecraft, dan maak je dubbel veel kans!

We gaan nu elke vrijdag kiezen wie er gewonnen heeft, dus als je niet meteen wint dan mag je ook meedoen voor de volgende keer. Als je al gewonnen hebt dan mag je natuurlijk niet nog een keer meedoen, anders is het niet zo eerlijk voor de anderen. Doe jij ook mee?

We hebben met een paar kinderen uit de Kinderjury de 2 boeken al getest, dat kun je hier lezen. Dan kun je een beetje zien hoe leuk de boeken zijn.

Winnaar 25 juli: Monique en haar zoon Daan
Winnaar 1 augustus: Jeanette Schuiling en haar zoon Stefan
Winnaar 8 augustus: Raven 80 NL en zijn zoon Bram
Winnaar 15 augustus: Gerard Visser
Winnaar 22 augustus: Manon Spijker

Van harte voor alle prijswinnaars! Laat ons vooral weten hoe de boeken bevallen!

Minecraft handboek 5

Alleen de kinderen die in Nederland wonen of die hier op vakantie met een adres in Nederland zijn kunnen meedoen.